daj malo informacije o njima, di si ih našao?
e ljudi mozda ce zvucit glupo al zanima me nesto... mislim uzet amdov athlon dual core procesor... i sad me malo zbunjuju pakiranja ... isti procesor dolazi u 2 razlicita pakiranja.. i sad me zanima koja je shema.. jel npr. neko pakiranje od neke novije proizvodnje???? ono npr jedan je sta se proizvodija na pocetku a drugo je novije? ili sta?
![]()
daj malo informacije o njima, di si ih našao?
pa na stranicama od informatickih firmi u splitu i u nekima je ovo zeleno-bilo pakiranje a u nekima ovo zeleno-crno a procesor je isti i sve informacije o procesoru su totalno iste
A postoji li moguchnost da je jedno pakiranje - tray verzija, a drugo - box??
U box verziji uz proc se dobije i cooler dok u tray verziji...coolera nema.
A mozhda pak mozhe biti da je rijech o..razlichitim jezgrama (npr. kod AM2 socketa neki procesori se mogu nachi sa Windsor jezgrom ili..novijom - Brisbane,65nm, poput X2 3600+).
Ja ovo sve govorim na..nevidjeno (zapravo...niti ne pogledah dobro ove slicice).![]()
Zadnji uredio Goone : 17-04-2007 u 17:19
Kao sto ti je i Goone napsiao, razlika ti je u BOX (s kulerom) i TRAY (bez kulera) pakovanju.
Za 1000 kn mozes uzet gotovo bilo koji dvojezgreni procesor iz AMD-ove ponude - od 3600+ X2 (~550 kn) do 4800+ X2 (~1000 kn). Za otprilike 150 kn vise mozes nabaviti i 5000+ X2.
oba na slici su box
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Ja bih na tvojem mjestu uzeo ili 3600 X2 ili 4200 X2.
Za ta dva znam da ih ima na trzhishtu sa Brisbane jezgrom, shto znachi da su proizvedeni u 65nm procesu, a to pak znaci da su OC-abilniji, manje zagrijavanja, manja potrosnja struje.
U glavnom...pokusaj uloviti Brisbane-a.
Ja ti ne preporucam AMD imam iskustva s intelovim dual core procesorima i preporucam ti ga!!!!!
Razlika je u socketima... gornja slika je AM2, a donja je 939...
Bookmarks