Pa cuj, preporucio bih w810 posto ima sjajnu kameru i EDGE, sada je samo pitanje kolika je lovica limit....![]()
Trebao bi mi neki mobitel za koristenje sa Tele2 karticom.
Najvaznije mi je da ima ok kameru (moze biti i VGA, samo da su slike dobre), da nije velik i da je lijep. EDGE je pozeljan, kao i bluetooth ili irda, no mogu bez toga.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Pa cuj, preporucio bih w810 posto ima sjajnu kameru i EDGE, sada je samo pitanje kolika je lovica limit....![]()
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Eh to sam zaboravio, lova da bude sto niza, nekih 600-700 kn pa na nize, to je apsolutni plafon no nekih 400-500 kn je optimalno.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
k750 je za 700kn najbolji fon koji mos nac.
definitivno k750 za te novce iako nema EDGE.
Mislim da je nedavno bila ovakva tema.Ja bi uzeo v3.Nađe se za 400kn.Funkcije nisu presudne(eto ima blt) jer sve što ti treba već ima primarni phone.
Pretpostavljam rabljeno.Šta bi mogao nać 'pošteno' brand new za tu cijenu?!
ja ti preporucujem samsung e730 (nedavno sam ga kupio djevojci za 800kn)
malen je, lijep, ok kamera, dosta memorije (90mb), FM radio...
da ima symbian ostavio bih si ga...
v360 ti ima sve to osim irda...
Nokia 3210>Siemens c65> Nokia 3650> Motorola E1000> Motorola v360> BS el 71> Nokia 6131> Samsung e330> Nokia 6233> SE w900i > SE k800i + 1gb :)
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Nemam pojma o tom segmentu, zato sam vas i pitao... No danas sam usporedivao malo GSM arenu i oglasnik i nasao tek 10-15 modela koji mi odgovaraju po bar 70% kriterija koje sam naveo.
Enivej, mislim da cu uzeti L6 ili L7.
www.gadgethive.com
uzmi L7, viruj meni![]()
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
L7 ima prosirivu memoriju i ljepsa je od L6.
l6 zaobidji u siiiirokom luku...
a w200i,w300i
Nokia 3410>Nokia 2100>Nokia 3220>Siemens C65>Nokia 6610i>Sony Ericsson D750i>Sony Ericsson W850i
Carpe diem
Bookmarks