zna li neko gdje mogu skinut ne modani soft-(orginalni) da nije yuet ili slicno
trenutno na mob-u imam yuet 1.8 ali imam nekih problema sa nim pa bi vratio orginalani motorolin software... dali ima neko link za download???
i dali je ista procedura stavljanja orginalnog software-a isto ko kod yuet-a?
moze li se uopce stavit orgigi soft preko yuet-a tj flashat
tnx
WEB:/Merlinova učionica
*/\/\otorola Moto G, Defy*
Probaj na stranici modmymoto, mislim da imaju neke originalne softweare ali nisam siguran za vodafonov soft. Evo ti link papogledaj. Ides u gornjem izborniku pod downloads i pa dalje probaj nac sto ti treba
ok jos samo da nadem soft i super
inace netreba mi vodafonovo nego klasicni softver za v360 samo da nije neki monster pack,inace postoje li jos neki monster packovi osim yuet-a ako da link je dobrodosao![]()
upravo sam skinuo orgigi moto software i dobro kazes punoo manje ocija slabiji zvucnik itd... dali je dobar yuet 1.3,stabilan itd?
jer yuet 1.8 mi je radio male probleme
inace soft sam skinuo odavde: http://www.modmymoto.com/forums/showthread.php?p=146938
ajde ako ti se da bubni taj yuet sto imas pa da probam![]()
Imaš dobar MP ovdje (post #10) ako ne želiš yueta
Šta se tiče slabljeg zvuka to se da sredit, ako ti se baš sviđe oriđiđi soft, mogu ti poslat svoj gaintable, uplodaš ga i problem riješen!
Gle ja sam imao taj 1.3 yuetvs Spade , pa sam fleshao sa drugima, ali ponovno sam se vratio njemu, nekak mi je naj, a sad nemora značit da će i tebi bit po volji!
Sad trenutno ima Diaboliq 53 MP ali nisam zadovoljan nijim spor je i imam probleme sa zvukom kod gledanja video clipova, tako da cu ponovno stavit yueta 1.3MP
bilo bi super ako nades link za speadov yuet 1.3
inace probo sam onaj soft sa ovog linka: http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=39590
i prvi put mi se desilo da nije htjelo flashat-(izbacilo gresku da nije valjan neki kod ili slicno) sva sreca pa je baterija bila puna pa sam ubacio yuet 3.2 privremeno dok cekam link za spead yuet 1.3
inace ima neko iskustva sa yuet 3.2?Meni zasad radi savrseno sve 5 i dosta je brz...
pardon tek sam sad skuzio da je spade yuet pod linkovi... tnx na sheranju
sutra isprobam pa javim kakav je,noc
Alex definitivno si upravu.. evo danas sam stavio spad yuet 1.3 i nisam dosad nijedan bug naso,radi brzo,nema bugova koji su mi bili na yuet 1.8... sve 5
jedino me zacudilo kad sam stavio soft je da su u imenuki bili neki tudji brojevi pa sam ih moro pobrisat.... vjerovatno covjek koji je modo software zaboravio iz imenika brojeve pobrisat![]()
Bookmarks