Mozes me kontaktirat na PM..... Stvar je rjesiva![]()
Išao sam skinuti gornji poklopac8onaj iznad kamere) i skinem ga malo počistim kameru i sve to vratim nazad. stavim bateriju i krenem upalit mob. Najednom samo mi zasvijetli displej u bijelo i zagasi se. Išao sam probati ponovno ga upaliti no ništa. Kad ponovno izvadim pa stavim bateriju isto se događa-upali se prvi put svijetlo a ostalo je mrtav. probao sam ga spojiti na komp kablom no ništa se ne učitava. Isto tako sam gs probao prikopčati na punjač no ništa. Ne vjerujem da sjebo nekaj oko matične jer tamo nisam ništa ni prčkao ( nisam skido gornji dio maske).
Molim pomoć!!!
Svaki savjet je koristan!!!
Mozes me kontaktirat na PM..... Stvar je rjesiva![]()
imam isti takav problem sa k700 ali prouzrokovan time što sam prepunio memoriu telefona i vjerojatno se nešta sržilo unutra. ajd napiši kaj treba napravit...
Nema osobe koje se ja bojim,
osim dragog Boga, jer je razlog što postojim
Nešto sam čuo da mi je software riknuo, pa me zanima koliko bi me koštalo stavljanje drugog softa. Ali ponovo ne želim izgubit sve što imam u mobu pa me zanima jel ima ikoji drugi način da se to popravi?
Stavljanje softa u electromagicu je 122 kn, a kod lokalnog unlockera/servisera jeftinije u svakom slucaju....
Podatke mozes sacuvati samo one koje su bili na memo kartici, ostale ne...
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Ali meni mobitel opće neće reagirati na kabal. Kad ga uštekam na komp opće mi se neće niti u My Computeru prikazati da je mob uštekan.
Bookmarks