Dosada sam imao 4 Nokie i 2 SE-a, Nokia je po mom mišljenju zakon!
Nokia
Sony Ericsson
Oba podjednako
Moj glas za M600/P990. Zapravo, može i za Nokiu ali bitno da je Symbian OS. Tko jedno radi na Symbianu teško se vraća na nešto drugo...
Dosada sam imao 4 Nokie i 2 SE-a, Nokia je po mom mišljenju zakon!
evo sad vidio neku akciju na netu daju m600 za 2000kn a p990 za 3000kn kad ce neku top class nokiu davat u ducanu za 3000kn
morete vi govorit i za mene je bolja nokija a drugome SE jer svaki ima taj mob
ja osobno posjedujem oba ( obe marke) i moram reći da po mogućnostiam su jako slični oboje imaju user frendli meni veliku mogućnost customizacije ali po kvaliteti izrade ipak SE zaostaje za nokiom
e da i jedna velika mana SE je ta što im cijena prebrzo pada sada se može naći k750 za 600 kn a prije 1 god bio makinja nad makinjama
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
pod kvalitetu izrade spada i joystic pa je zbog tog nokia u prednosti nad SE.
Joystick me nije mucio ni na w800 a niti sad sa k800, mora da sam naletio na dobru seriju....![]()
imao sam w800 na njemu je joystic stekao nakon 2 mjeseca,k700 nakon pola godine,j220 nije izdrzao ni tjedan, pa stoga wildbabe i xianfu nemojte vi pricati bez pokrica.
tu si isto u pravu,ali ja sam se tri puta opekao i nikad vise,dok je moj frend imao k700 i nikad nije imao preblema i sad ga je zamjenio sa k800 i jos nema nikakvih problema.ja sam imao dosta nokia i nikada nisam imao problema sto se tice joystica pa zato po 100-ti put kazem glas njoki.
sto se tice softvera i prilagodljivosti,svakako nokia,a sto se tice multimedije,biram SE.
Meni je isto na K750 zastekao joy ali nisu ni tipke nista bile bolje na mom N73, biram rađe Samsung
tipkovnica na N73 je katastrofa.zbijena i teska za tipkanje,ali tu nisu bolji ni k750i,a ni k800i.
tu se ima sta uciti od samsunga!
Na poslu koristim Nokiu 6131 i mogu reći da je šrot jedino što valja je gumb za otvaraje, žena ima Nokiu 6103 još je i gora, probao sam i Nokiu 6280 i "meni" je malo zbunjujući za moje pojmove ali to je osobno jer sam ja naviknut na SE uređaje, a hard mi izgleda OK. Da ima soft ko Sonyericsson sigurno bi je kupio.
Što se tiče joystica na SE, imam T610 star tri i pol godine na kojem šteka zadnjih godinu dana, imam t630 kojeg sam kupio polovnog i joystik radi bez greške kao i na K750 kojeg imam nešto manje od godinu dana.
T610 i K750 su kupljeni novi kao slobodni uređaji nevezani za mrežu.
Za mene je Sonyericsson zakon.
Tko laže, taj i krade,
tko krade još je u Vladi ne u Remetincu.
Sve je dobro dok ne tuku !
Imao vise sony ericssona nek nokija, al svatko ima svoje prednosti i mane.. ja neznam al za mene je SE napredniji po uvodu novih tehnologija u mobove.. evo recimo touchscreen na p800.. a i cijena im je prihvatljivija, a kod nokije mi se svida kaj uvjek ima kupca kad treba prodata i kvaliteta je 5+ nikad problema s nokijama do sad..
imao sam SE i nisam bas bio zadovoljan .tata mi ima nokiu koju i ja ponekad kloristim i fenomenalna mi je i mislim da ce sljedeci mob koji si kupim isto bit nokia.JEDNOSTAVNO SU NAJBOLJE
Pa Nokia naravno ali opet ovisi o modelu premda su mi Nokie originalnije po dizajnu a Sony bolji po funkcijama
kad uzmes istu svotu novaca prije ces dobiti SE dok je nokia sa identicnim specifikacijama obicno skuplja,nije samo to razlog ali ipak mi se cini kvalitetnija nokia
fizz>mc912>mc912>s35i>bosh>5110>3310>T10>C250>t191 >myc3b>af51>c100>5210>VS3>K608>P900i>D600>v3i>X820 >t630>6280>v360v>3120>8310>k800i>6230>e250>k550i >
imam nokiu 6280 ,SE k750 i W810
nokia je meni vise sminkerski mobitel ali su mi jako krhki sva tri moba imaju cam.2,0mpx ali SE je puno bolja od nokia-ine..
K750 je je pao milju puta i na pod i u prasinu star je 1g. nema prasine u ekranu dok ja na nokiji moram svaki drugi dan skidat masku i cistiti ekran
a padovi ... svaki je koban 2x mije pao skupljao sam plastike po podu...
Bookmarks