moje (također pre-amatersko) mišljenje je da se isplati, carl zeiss optiku ima, 5MP.. valjda je ok..
Evo pošto sam ja TOTALNI amater u dig. fotografiji i samo znam šta znače pixseli i zoom zanima me jel se isplati uzet ovaj uređaj za 600 kn (rođak uzeo novi -neznan koji-(dobro nije jpš uzeo ali će uskoro) pa mene pita oću li ovoga za za te pare)
e da još dođe 1gb kartica uz njega
Zadnji uredio OuttaControl : 13-04-2007 u 23:38
moje (također pre-amatersko) mišljenje je da se isplati, carl zeiss optiku ima, 5MP.. valjda je ok..
Gdje si samo našao tu cijenu?
rođak kupio prije 2-3 godine za 500-600 € i sad uzima novi i kaže ako ja oću ovoga da će mi ga poklonit a ja neću da ga pokloni(jer mi je previše toga ispoklanja) pa on reka 600 kn
a a.k. tebi carl zeiss nešto znači ja samo znan da tu optiku ima n90,n93..![]()
Za V1 bi bez razmisljanja izbrojio 600 kn. To je aparat koji bez obzira na relativno davni datum izlaska na trziste definitivno vrijedi tu lovu.
Ipak, na par stveri trebalo bi obratiti paznju. Najprije tu je baterija. Bateriju za ovaj model nije lako za nabaviti. Ako se i nadje prilicno je skupa (orig. Sony je cca 500 njak kuna). Stoga ako je baterija zgazena i aparat nakon punjenja ne izdrzi niti pola sata, onda moras kupiti novu, a onda to vise nije 600 kn nego 1100 do 1200 kn, a onda je isplativnost vec upitna. Stoga, nazicaj ga da ti da fotica na dan, dva da ga oprobas, napuni ga do kraja i ako uz konstantno fotkanje i prckanje po izbornicima uz upaljeni display i rad sa bljeskalicom, izdrzi 2 do 2 i pol sata, sa beterijom je sve OK.
Druga stvar je ocuvanost aparata. Ako je aparat izudaran i izgreban, znaci da se prema njemu nije bas odnosilo pazljivo. Pored toga u tome bi slucaju i optika, koja je prilicno osjetljiva mogla biti ostecena...to je znak da ne kupis aparat u takvome stanju.
Ako je baterija dobra i ako je aparat ocuvan...kupuj, dobiti ces izvrstan digitalac za male pare.
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
e to ću ga morat pitat kad dođe inače on je iz njemačke pa sad samo ugrubo mogu znat ali inače se razumje u tehnologiju i dobro čugva uređaje (a taj je tip već u 8 misecu prošle godine ima k800i pa znate da je u tech svjetu i ja mislim da je jedini čovjek kojem u god dana se nije pokvario yojstick na k750 što dokazuje kako je pažljiv prem uređajima)
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
a opet dugo je do lita dok on nedođe
a sutra ću ga pitat za bateriju....
Ako nećeš ti, uzimam ga ja za tu lovu. Sviđa mi se ovaj hot-contact i šine za bljeskalicu; dašak klasike. Izgleda ko Rollei![]()
Bookmarks