od mobitela koje ja imam, najjaci je bio k700i:three:
Po meni jak zvuk imala ne Nokia n70.A i dosta jak je imo i k800
od mobitela koje ja imam, najjaci je bio k700i:three:
5500 ima prejak zvučnik
THE POWER OF DREAMS
nokia 6131 ima strasan zvucnik.
k800 nije ni blizu.
k800/w850 imaju tihe vanjske zvucnike, dok mi se cini kako w800/d750 imaju znatno glasnije....
Ako je nekome pretiho, neka ubace sound drivere u w800/d750/k750 pa ce svakako biti glasnije....
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
K750 i k800 su po meni tihi, vani ih nis ne cujes, ali k610 je zato dobar, ja isto trazim neki da si bocnem sa jakim stereo zvucnicima, da se moze slusati sa ekipom dok se cuga, pa ako moze neka preporuka, jaki stereo i da se mogu i kupiti za njega oni zvucnici(kao za k750), hvala
Pretty women make us wanna BUY beer. Ugly women make us wanna DRINK beer.
neznam dali 6233 ima te dodatne zvučnike ali to bi bila moja preporuka
meni su motorole opcenito dosta glasne... lega ima neku preklopnu motorolu, a ja e900 i poprilicno je glasnija njegova...
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
Ljudi, bi li bilo moguće napraviti kakav Gaintable ili dodati neki codec na Nokije, prvenstveno mislim na Symbian?
Recimo, E70 ima zvučnike, malo bolje od 6680 (shit).
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
mpx 200 100%,nema usporedbe
N70 i N73 imaju odličan
After all...
A do nekikh 1200-1300 kn, koji ima najjači zvučnik? 6233?
Zar je to toliko bitno koji mob ima najjači zvuk?!?? već 5 mjeseci razmišljaš o tome...
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Kupi uređaj za mjerenje dB, pa trk u dučan i sprobaj svakoga to je jedina varijanta da budeš 100% siguran! Javi rezultate!![]()
Pa zato jer kupujem mob i želim da ima što jači zvučnik, u čemu je problem???
6233 ima najkvalitetniji rekao bi,tu je negdje za 6131 po glasnoći,ali ima bass koji se hebeno ćuje...ne bi rekao da je do 1300naj,neg uopće...
p800 od onih kaj sam ja cul.. onda w900
Molio bih one koji su već napisali svoje mišljenje da ne ponavljaju isto, a ako imaju što za nadodati - neka koriste opciju EDIT kod svog posta.
Također - bez baljezganja i glupih postova tipa - "ja svoj spajam na liniju" i sl. pa ori cijela kuća.
Hvala
MODERATOR
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
W550 ....!!
Bookmarks