Mene bi isto zanimalo za nokiu n80.Mislim da bi trebale opcije biti iste.
ima par pitanja...
kak mogu podesit i gdje da mi se kad zatvorim slide automacki loka tipkovnica, a ne da stoji opcija lock i moram stisniti tipku u sredini, mislim da je to radilo na 6280?
i jos jedna zanimljivost...
pise mi kad ukucam
*#0000#
Nokia 6280
v 6.10
21-12-06
RM-78
itd
mislim u cem je fora, sta ne bi trebalo pista Nokia 6288, znam da su to isti softweri al kako?
Mene bi isto zanimalo za nokiu n80.Mislim da bi trebale opcije biti iste.
Što se tiče automatskog zaključavanja za nokiu 6280, o tome se pričalo tu na forumu (samo treba malo potražiti) i došlo je do zaključka da se to ne može.
A to zašto ti piše 6280, možda zato jer je to soft i za 6280 i 6288
@marin: potraži neku aplikaciju na dotsisu. A opcije i baš nisu iste jer je N80 symbian, a 6280 nije. Al dobro, nećemo ovdje sad o aplikacijama za N80 (o tome možemo u nekoj drugoj temi)
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Novi sam s nokiom pa sam se malo zbunil.kuis ne.Btw hvala
Nije moguće zalockati tipkovnicu zatvaranjem slidera na 6288.
Glede softvera: ja imam 6288 i meni piše 6288, v 6.10. Hmmm... Ne znam gdje je problem kod tebe.
P.S. Imam ja pitanje: slider je zatvoren, malo se igram po meniju, izađem van menija i želim zaključati tipkovnicu. Kako? Napominjem da je slider non-stop zatvoren. Naravno, mogu pričekati auto lock nakon minutu-dvije, ali šta ako hoću ručno odmah zalockati. Moguće ili ne?
Sto se tice onog sto pise da je 6280, razlog je sto je product code vjerojatno kod flashanja postavljen na 6280-ku, a ne 6288, s obzirom da tvornicki 6288 dolazi sa 5.92 verzijom softvera. Druga je mogucnost da je netko sa kalkulatorom promjenio product code na 6280, ali ne znam zasto bi to itko radio...
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
ja sam n svom namjestio ona desna soft tipka da je zaključavanje...i ako je zatvoren samo stisnem tu tipku i zaključa se..tak je po meni najjednostavnije ;-)
Bookmarks