Pa isključi unlimited i prebaci se na tarifu 60 i odradi ugovor do kraja... Nadam se da nisi obvezan i unlimited koristiti... Ako jesi opet ti je "najjeftinije" odraditi ugovor do kraja.
Radi se o slijedecem: Potpisao sam prije 4 mjeseca T-mobile pretplatu na 1 godinu, tarifa 150, gledajuci povoljne mobitele za kunu a ne razmisljajuci o visini racuna. Racuni su mi ukratko receno, previsoki, cca 300kn sa ukljucenom opcijom unlimited. Zovem najvise curu, fiksne brojeve nikad, eventualno 2-3 broja mjesecno po 10 sekundi, 091/095 mrezu jako rijetko do nikako, ostale ljude iz 098 mreze,cca 30min mjesecno.
Smanjivanjem sa tarife 150 na 60 ne bih puno dobio, jer bi mi onda racun bio:
60+12,50+100+inicijacije poziva min. 50kn JEDNAKO 222kn sto je isto podosta
Razmisljam o slijedecem: sebi i curi kupiti TELE2 prepaid paket, postojecu karticu spremiti u ladicu i placati minimalnu mjesecnu pretplatu dok ne istekne i uzeti tarifu s Mukte brojem i za 20-tak kn mjesecno komotno razgovarati. Procijenjujem da s drugim brojevima ne bih mogao pricati toliko da potrosim vise od 60-80kn a to je vec znacajna usteda u odnosu na T-mobile.
Jedina stvar koje ce mi biti zao je moj lijepi 098 broj sa 4 iste znamenke, kojeg koristim nekoliko godina![]()
Zanimaju me vaša iskustva, savjeti i preporuke za moj slucaj.
Unaprijed zahvaljujem![]()
Pa isključi unlimited i prebaci se na tarifu 60 i odradi ugovor do kraja... Nadam se da nisi obvezan i unlimited koristiti... Ako jesi opet ti je "najjeftinije" odraditi ugovor do kraja.
Najpametnije ti je ostat u T-mobileu do isteka ugovora, pa poslin lipo sa svojim brojem u koju god oćeš mrežu
Ako ne razgovaraš mnogo sa 098 brojevima mjesečno, spusti na Flex 60, isključi opciju Unlimited i odradi to do kraja, ali ti se nikako ne bi isplatilo plaćati im 70+ kn mjesečno za ništa. Tarifu možeš spustiti sa više na nižu nakon 4 plaćena računa.
mislim da se nismo dobro razumjeli.
Spustio bih na Tarifu 60 i onda ponekad ubacio karticu u mobitel i ispucao taj mjesecni iznos ili bi nosio karticu kod sebe pa kad zatrebam neki duzi razgovor sa 098 brojem iskoristio bih je. Za sve ostalo koristio bih Tele 2 prepaid.
Bolje ti je nositi dva mobitela, nego ponekad staviti karticu pa ispucavati iznos pretplate. Razmisli koje su ti šanse da imaš karticu kod sebe baš kad ti zatreba ili ćeš jednostavno ispucti taj iznos tek toliko da ga ispucaš.
Isto tako možeš iskoristiti taj iznos za pristup netu pa koristiti ICQ, MSN, Operu mini i sl. u kombinaciji s web'n'walk.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Dobro smo se mi razumijeli, samo što si ti želio 098 karticu bacit u ladicu bez obzira što bi ti računi za mjesečnu naknadu dolazili. Ostavi 098 na najnižoj Tarifi i ako baš želiš, uzmi si Tele2 na prepaid sa nekim jeftinijim telefonom.
Po meni bi bilo pametno da za sada koristiš dva mobitela sa dvije mreže a po isteku ugovora ako te Tele2 mreža zadovoljava prebaciš broj iz T-mobila u Tele2.
Tko laže, taj i krade,
tko krade još je u Vladi ne u Remetincu.
Sve je dobro dok ne tuku !
hvala svima na savjetima, za sada ostajem na T-mobile-u
Nazovi najbolje SZK i reci da nisi zadovoljan računom i probaj pitat nekog da ti analizira i da neku preporuku. Meni su se tako smanjili računi za 100-150 kn mjesečno (sa T60 na T150 uz aktivaciju najdražih 7).... Račun mi je oko 200 kn mjesečno....
Nokia 3300 >SE T300 >3650 >N-gage > p800 >Trēo 600 > MDA Compact > MDA Compact 2 > Palm Treo 650 > E61i >BlackBerry 8300 Curve>Palm Trēo 680 /Nokia E71/Palm Centro>HP iPAQ 910c, Nokia 5800 XM, Palm Centro.
Bookmarks