Pa kaj se nisu već raspali...sad sam onaj frontman pjeva solo??!!
Razlaze se Vatrogasci
Nakon 16 godina na estradi i 12 albuma, Vatrogasci su najavili konačni razlaz. Razlog naravno nisu međusobne nesuglasice, već lova, koje nema. Ako ste pravi fan, pomozite svom omiljenom bendu.
Legendarni zagrebački vokalno-instrumentalni sastav Vatrogasci uskoro bi, na veliku žalost svih štovatelja njihovog djela, zbog nedostataka novca mogao oglasiti konačni razlaz.
Nakon 16 godina na glazbenoj sceni i 12 albuma, zbog lošeg stanja u hrvatskoj glazbenoj industriji moraju tražiti novi izvor prihoda.
Kao što kažu u svojoj 'osmrtnici', puno se prži, malo se originalnih CD-ova prodaje, ne zarađuju izdavači, ne zarađuju izvođači, oni nemaju love da nekom plate da ih sluša, a nije im ni potrebno, pa zato najavljuju razlaz.
No, zahvaljujući dosadašnjim uspjesima, njihov odlazak sa scene ne može proći nezapaženo. U pomoć su im pritekli prijatelji iz Spalionice, koji su pokrenuli akciju u kojoj sudjeluje i ekipa s portala www.slobodnovrijeme.com.
Ovu hvalevrijednu akciju možete pomoći i vi, dovoljno je da proširite okolo ovu tužnu vijest, a ako baš hoćete, možete uplatiti i neke pare.
Net.hr
10.04.2007.
Pa kaj se nisu već raspali...sad sam onaj frontman pjeva solo??!!
vidi na njihovom forumu
stalno neke akcije... pa bankrotirat ću!
Seriously?
Nigdje nisam našao račun za donacije...
banner postavljen na mp3hr.
Donacije za sve koji su zainteresirani
četvrti post![]()
pa jebote frontmen je bravar. Ak si on lovu nemre priskrbit onda nemora ni pjevat. Poceli su ko ovi iz crkve. Ja ih slusam i nisu mi losi ali mislim da su sad prekardasili sa ovim zicanjem, tko god potego takvu akciju.
- za njih
dobar grah daleko se čuje
Bookmarks