možeš s p2k easy tools preko TP
dobio sam konačno tele2 broj od 24 sata i nemogu ga koristiti sa e550 dali netko ima kakav unlock probao sam par verzija ali jok
možeš s p2k easy tools preko TP
|\/|0T0r0La
Sticky tema Unlock - Otključavanje Motorola nije dovoljno uočljiva??
Sta si ti ***** kad moras privatno s njim???
pa pise u nasovu unlock e550???
pa mozda nekog zanjima isto to i kako to napravit , e onda ce on trazit tebe na pm, onda tebe nema, pa mora cekat, pa napisi tu jebote. Fakat ima cudnih ljudi.
"Tko pocne trcati za srecom, uvidjet ce da ona od njega bjezi." - H.E.Fosdick
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
čovječe postoji dosta načina kako otključat motorolu e550 a ti sad pametuješ i govoriš ovo,ono daj lijepo napiši tutorijal da svi vide kako to napravit
|\/|0T0r0La
ljudi meni neradi Repstudio Repair ruši se kad stisnem na Loader.exe a kad stisnem na RepStudio.exe dobijem poruku SmartCard Init Faild
i meni se to na jednom kompu desilo... moj savjet. skini repstudio Demo, zatim napravi repair za v550 i onda flashaj sa flashom od v550. imat ćeš otključan mobitel na sve mreže.![]()
očito ima full verziju, a ona zahtjeva smart karticu, jerbo je taj alat ipak bio zamišljen kao dodatak za setool. a demo, jasno, radi na žgance
radi na žgance, ali ipak obavi svoj posao...
@night_whisper: a da ti malo prolistaš temu o unlocku motorola? pročitaj prve 3 stranice i sve će ti biti jasno! Normalno da te je ismijao zbog testpointa jer stvarno tko ide radit testpoint na v550, ili nije normalan ili je sjebao bootloader pa ne može u boot mode. sve drugo je smješno![]()
dobro otkljucao sam sto se mene tice tema može LOCK
Bookmarks