Da se pohvalim, danas mi dosao cek od adsense-a
![]()
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Imam nekoliko pitanja:
Trebam li imati racun u banci da bih mogao podici novce sa tog ceka od googla? Jel taj racun treba biti otvoren prije nego stavim oglase na svoj site?
Koliko sitova, blogova mogu imati sa tim google adsense?
Jos da te pitam; Jel sam odredis datum slanja ceka kad sakupis odredjenu svotu novaca na google racunu?
Svaka cast kaj si tolko skupio... Kod mene je prosjek nekih dolar i pol po danu... I ovi linkovi kaj si ti ostvio su bili dobar pocetak..
Al na nekim stranicam kaj sam nasao uopce nece proci niti jedan link s blogspota, veli da je URL banned.. ne kuzim...
Al, ak smijem pitat zakaj si prestao s blogom? Kad nosi cist lijepe novce?
Sex with goats isn't wrong. It's just baaaaaaaaad!
Aha... onda oke... bidim, trabati cemo mi jos dosta uciti od tebe...
Ja sam sad na 20$, al volio bi da se to malo krece brze..
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
takoder na 20 $, ali zadnjih par dana nista. izgleda da se i ja moram prebaciti na filmove![]()
iPhone 5s 16 GB
Tak zanm jos par ljudi.. ono dnevni prosjek od nekih 1$ 1,5$ ... pa me zanimalo kak je skupi takvu lijepu svotu.. da je meni cetvrt toga svaki mjeseca... prva liga...
Ja sam najviše do sada imao 1.57$ po danu... Taj dan sam baš bio happy!![]()
VN ;)
juce i ja poceo malo caprkat po adsenseu ( hvala Crash&Burn-u za objasnjenje) pa evo juce zaradio 3.92 baksa a danas samo 0,96
http://lyingfromyou.blog.hr/![]()
Dao sam ti koji cent![]()
VN ;)
iman jedno pitanje....sto su to channelsi i cemu uopce sluze, kako se namistaju...![]()
svakako pročitaj ovo: http://www.webmajstori.net/forum/showthread.php?t=16030
VN ;)
hm... danas mi nes nikako nece da loggira stranicu da vidim stanje... jel slucaj samo u mene ili?
EDIT: evo sad mi je proradilo
Zadnji uredio Bullet1 : 15-04-2007 u 17:00
Evo i ja sam napravio blog i ugradio adsense i google search pa bih vas zamolio da mi kliknete koji put i da potrazite nesto na trazilici.
Hvala vam unaprijed, ja cu vama sto ste ostavili link sada ici kliknuti koji put
Evo sam poklikao na vasim linkovima koji su na predhodnoj stranici threada
Napokon, mojih prvih 9 centi, hvala.
Kada se koristi google search, sto se broji kao klik? Jeli klik na "search" button ili nesto drugo jer pise Queries: 11 ; Clicks: 0?![]()
Zadnji uredio zerobravo : 19-04-2007 u 16:58
Bookmarks