Cijena - dobro predvidjeli
Dojmovi, kao da je netko uzeo L7 i izvadio joj sve živo
http://www.tim.it/consumer/c365/i336...87/prodotto.do
Cijena - dobro predvidjeli
Dojmovi, kao da je netko uzeo L7 i izvadio joj sve živo
http://www.tim.it/consumer/c365/i336...87/prodotto.do
i izgleda kao okljastrena L7![]()
Zadnji uredio Vepar : 29-03-2007 u 09:53
eto,taj mob kosta tu u njemackoj : 15.-EURO
dobijes i kartu snjim sa 5.-euro....samo sta je kodiran![]()
Moj stari nick je bio: nokman
za stariju ekipu savrsen mob...to je poso sada mi trebali zaletiti se u zemlje 3 svj. i rjesavati mobove poput V3 za tu lovu...malo vecu radi profita :lol
ja bi isto rekao,stvarno je jako tanki i ima dobre tipke...ali nista za "igraca"![]()
Moj stari nick je bio: nokman
mislim ono! čemu sva ta glupa rasprava kad pljujete po uređaju uzduž i poprek!Ako vam se ne sviđa, nemojte pljuvat po njemu, a niste ga ni u ruci držali a ni čak vidjeli uživo.
Mobitel je namjenjen baš onome čemu bi mobitel i trebao služiti! Pozivi, SMS, i uz sve to, izdržljiva baterija plus mali dodatak; ultratanki dizajn.
o ukusima se ne raspravlja
ja znam da ce moj stari uzet ovaj mob a onda "detaljna" recenzija![]()
eto malo da se ukljucim u raspravu
prije par dana kupih motorolu f3 kao prepaid za 15 eura sa 5 eura na racunu.
na ebay-u sam kupi unlock code za par dolara.a posto sam uznjega dobio super broj -prodao ga za 25 eura jos sam na dobitku![]()
inace mobitel je za ono kaj ja radim,a to je 98% telefoniranje super.
napokon jedan mobitel koji dobro izgleda i sluzi onome zbog cega su mobiteli i izmisljeni,bez neakvih gluposti kao foto,igrice,mp3-player i sl.
tako da za nekog ko nekoristi kojekakve dodatke na mobitelima,ovo je prava stvar
prije tjedan dana sam se rijesio svog samsunga d600,koji je zbilja sve imao,al u 5 mjeseci ak sam 2-3 puta nesto sliko,eto.a mp3 da i ne govorim.
Kupujem mob cim ce mi se dati zaletiti do poste
Odlican je kao pomocni mobitel...
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Prva serija s greškom. Dio uređaja šalje dnevno po jedan SMS na broj u V.Britaniji sam od sebe. Greška se rješava nadogradnjom softvera![]()
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
a gdje se može kupiti ??
na stranici t-mobile ga nema.
a i negdje sam vidio i da moraš imati potvrdu da si umirovljenik....
thx
Ima ih samo u postama i samo za umirovljenike
Spomenuti umirovljenik treba doci osobno sa potvrdom o mirovini. Jos jedna genijalna ponuda iz t-moba!?!
i, je kupio netko mob??
ima tu umirovljenika... ?? :-)
Ja šaljem staroga po to, pa dojmovi slijede...
Super mob za mog starog jer trazi neki mob bez icega osim da moze zvati, javljati se i imati nesto u imeniku a i mrzi sitne tipke a ovaj ima savrsene za njega. Moram mu reci da sam mu nasao mob. A gdje se moze nabavizi kod nas?
Bookmarks