kaže da je novo to što automatski obavještava kada je nova verzija firmwarea dostupna
Evo neki dan izašao i novi PCSuite 6.83 (14.1)
Operating system:
* Windows 2000 (service pack 4)
* Windows XP (Professional or Home Edition) (service pack 1 or service pack 2)
* Windows XP Professional x64 edition
* Windows Vista x32 and x64 editions
Podržava ove mobitele.
DOWNLOAD ->>>
KOMENTAR: za sad ne primječujem ništa novog....![]()
Zadnji uredio Yo!Gurth : 08-04-2007 u 16:01
After all...
kaže da je novo to što automatski obavještava kada je nova verzija firmwarea dostupna
eto nepodrzava ovu vrstu kabla Nokia Connectivity Adapter Cable DKU-5 ostalo nisam primjetio
...a što je najbolje ne podržava starije symbiane tipa 3650,3660,6600 i 7650...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
skinuo sam, posto prosluverziju nisma uspio instalirat imam dojam da mi nije bas nes posebno taj pcsuite.
ocekivao sam barem neki picture/mp3 editing support.
sa onim music managerom jedino kaj mozes je prekodirat ojesmu preslusat ju i prebacit na mob i to je sve.
nemozes si izrezat dio pjesme nit nista...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
pa zar nije jednostavnije ubosti bluetooth u comp i enjoy
kakav suite, koja korsit od njega?!
cak su backup zbrljali u novijim ver....vise ti neda da biras lokaciju spremanja, vec on sve to baci tamo negdje u maj dokumentS....a ja naravski mrzim te win fore...sve se sprema na druge particije, a ne u system![]()
RoBee
Nikad ni neće jer ti telefoni imaju svaki svoju verziju PC Suitea napravljenu za njih i nadogradnja nema smisla jer su prestari modeli.
Pogledaj linkove iza naziva tih modela koje si nabrojao.
http://europe.nokia.com/A4144907
za one koji ga znaju koristit i iskoristit velika korist....Recimo bez njega mobitel bi imao puno manje smisla...što če ti takav mobitel ako ga ne možeš sinkronizirati sa kompom??? PCSuite omogučava puno opcija sinkronizacije svih fileove, backup, update softwara, spajanja na net....kakvo je to uopče onda pitanje: koja korist od njega? čudi me da tako razmišljaš, koja je korist ako ga nemaš, to se zapitaj??
After all...
Bookmarks