Slike - čega? LOL![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
daklem, trazim cimera/icu u stan na tresnjevci (grobnicka ulica)-stanica poslje tresnjevackog placa, novouredjeno u kuci (3kat) , 50-60m2, dvoetazni, balkon, klima, ves masina, plin, adsl, telefon, video nadzor,blablabla... od 1.5.2007!
175 eura + 1/2 rezija !!!
tel-> 095/909-1250
moze i slike stana na PM ko zeli...
Zadnji uredio cime : 18-04-2007 u 17:57
Slike - čega? LOL![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Desire / Oxygen /
![]()
pa valjda sebe...
![]()
![]()
bu!!!
suzdrzite se molim vas!
ovo bi moglo u oglasnik... LOOOL
Reci tko je vlasnik? Jel poznaš vlasnika?
oglasnik.hr ili oglasnik na forumu?
znam vlasnika naravno, cimera trazim za sebe jer moj odlazi...
bump!!!!!!
Jbt, pa to je preskupo!![]()
- Red-Gsm.net -
to je još jeftino
Seriously?
evo jos jedan bump!
nemrem vjerovat da nemres nac cimeranego, jesi probao po fakultetima staviti obavjesti??odi tam na filozofski,fsb,fer,uciteljsku....toliko fakulteta...netko ce se vec nac
![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
probaj staviti temu na forum.hr..
Mozda ti tamo neko ima
stavio na forum.hr pa mi nakon tjedan dana izbrisali, ne kuzim...
stavljao sam samo na svoj fax, nemam vremena hodat okolo po fakultetima, a ionake se najvise gleda oglasnik, ali nista..jbga, od studenata ni ne ocekujem u 5mj da ce se neko javit. mozda oko upisa ili 9mj...samo meni nije zgodno jer onda placam punu cijenu..hm..
da...jesi stavio u oglasnik?
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
yap, u oglasniku je...
a valjda ce se netko nac...ako cujem nekog da trazi stan uputit cu ga k tebi![]()
R.I.P.-16.10.2007.
koliko jos rezije ukupno dodju ? to jeste prosjecno koliko se mora placati 175 + ??
0977901005
a gle plin dolazi svaka 3mj, a mozes placat kako potrosis pa nemoras preplacivat.po zimi je naravno vise.
ostalo je sitnica, struja i voda i tel po osobi dodje 200kn! adsl je uveden pa pako je flat onda je malo vise...
to je sve!
i dalje aktualno..
napiši još da daješ masažu 3 put na tjedan...neko se mora javit lol
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Ovo definitivno nije oglas za ovaj forum, tako da ću temu zatvoriti, no ne i obrisati, pa eto ako netko slučajno naleti nek se čovjeku i javi...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Bookmarks