ja sam stavio na svoje role hokejke kožne,nove lagere koji su vrijedili prek 1000kn,hehheheh...kakave lampice, samo speed!!!!!(naravno to je bilo prije negdje 6 god...heheh)![]()
da
ne
eh sad se i ovo pojavilo...
Vidio sam to u jednog druga sto je stavljao na role lampice, cd plejer zvucnike i svasta...
eh sad ako je na pogresnom mjestu tema stavite je na pravo (ja mislim da ne)
svako ko ima fotki o ovome nek stavlja, ovo mi se cini exciting...
ja sam stavio na svoje role hokejke kožne,nove lagere koji su vrijedili prek 1000kn,hehheheh...kakave lampice, samo speed!!!!!(naravno to je bilo prije negdje 6 god...heheh)![]()
omotao sam sic izolirkom, jer se poderao
ko klinac sam spojil walkman na dinamo prek greca, radi, do kideš nizbrdo![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Jel se vrijedi... ja ko mala priljepila Barbiku na role??![]()
![]()
Caution: I can go from 0 to bitch in 6.8 seconds
pravu ili naljepnicu?
Pa pravu, da se i ona vozi... to je za nju skuter bio...Izvorno postao V3rt!g(o)
![]()
![]()
Caution: I can go from 0 to bitch in 6.8 seconds
ma sve vazi ljudi, ovo je univerzalna tema za sve sportase na tockovima (bez motora naravno)
Ja nisam stavljao nikakve zvucnike i to vec sam stavio bmx crne padale, schwale gume, zute pakne talijanskog proizbodjaca(zaboravio sam koji), gistov brzinomjer i u-lock.
ja sam svom gume ofarboIzvorno postao SEGA
![]()
![]()
koji mod LOOOLIzvorno postao V3rt!g(o)
![]()
jos samo kad se pojave fotke ovog ne-djela, ma bit ce mraaak
ja sam nabacal puno naljepnica na skuter....
na rolama sam zvadil 3 kotača i probal se vozit na jednom...neuspješno..
a s biciklom...hmmm..maknul sam prednju felgu i vozil se samo na zadnjem..malo zaebano ali o.k. onda sam stavio od nekog malog bajsa felgu napred...onda sam zaljepio onaj mali ventilatorčić da me hladi....svjetleće kapice....80kn dva komada imam ih josh negdje ovdje na stolu...i tak....romobil..sav išaran..bogec nije dugo izdržao samnom....pitam se zašto....![]()
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
s tobom pretpostavljam nis dugo ne izdrzi![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
ah šta'š....al' stvarno neznam zašto...![]()
![]()
sad kupujem mašinu od automatica..imamo dvije rame...inače s automaticima se utrkivamo po snijegu i ledu..bar se već švasa na jednog..samo da nabavimo mašine...
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
Sječam se bilo je to još 1987 (neke tate i mame još vas nisu planirali) kada sam dobio sasvim novi PONY i nakon mjesec-dva pristojne vožnje(jer bi me starci prebili ko mazgu) skinuo sam sve živo što se moglo skinuti s njega, okrenu volan na dolje i povario prečku(Ujak) preko sredine da mogu skakati bez staha od pucanja sredine + skinu zadnji točak i stavio širenjem vilica od BMX sa promjenom prijenosa preko srednjega uređaja, e tek onda je to bila pila. Bar kod nas sirotanoviča.
Batine sam dobio ipak.![]()
Zadnji uredio VuKi : 08-10-2006 u 19:49
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
a kak se zove onaj pony kaj se na sredini može odšarafit...kak smo otišli do gorica i spuštali se..tak mi se odšarafil..i frkno sam u grabu..razbio bradu dobio 6šavova...i spekel se cijeli na koprive...
mali poni
e, da, stavil sam prerezane flaše od koka kole 2L kao vjetrobran za šakedobra stver za jesen/zimu
care!!!Izvorno postao V3rt!g(o)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ma več sam stavljo slike po forumu, neda mi se tražit, ne bavim se s tim više
After all...
Evo čime sam se ja prije više od 8 godina bavio...
Bicikl:
- na svom BMX su sam promijenio sve on spužve kaj su se prije nosile, i maknuo kasnije sa vremenom, sic promjenio, i odlučio staviti torpedo od violete (manji pony) i sve sam nekak jedva uspio spojit i pripasat tak da sam imao torpedo na BMX-u ... a ja bi osretan ovak![]()
![]()
![]()
- frendov bicikl. Napravili smo mu štop svjetla, uzeli svjetla od pony-a i stavili iza, zajedno ugurali i baterije neke na to isto kućište, sproveli + i - žice prek bicikla do kliješta kočnica i tamo napravili patent da kada se kliješta stisnu (zakoči) da se kontakti spoje i da se upali svijetlo. Tako da je imao i štop svjetlo...tj svijetli kad koči...![]()
![]()
Role:
- imao sam plastične, ali kotači su ubrzo zamijenjeni gumenim, više manje, jer sam stavio samo dva na svaku nogu...prvi i zadnji, manje trenja i više brzineja sretan opet bio
![]()
![]()
A sad se bavim autom, tj počinjem lova skoro sjeda pa možda bacim koje slike, jer u to vrijeme kada sam se ovime bavio nije mi bilo ni na kraj pameti slikat to
A sad se sjetim kaj sam sve radio...ahhh![]()
![]()
![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Bookmarks