Preporucam 6233 jer je stvarno best buy, 6288 jedino ima kameru za videopozive i blic na kameri. ostalo mislim da je isto pa i softver. 6233 ima odlicne stereo zvucnike i vrhunsku tipkovnicu, sad je na tebi sto ti hoces.
Pozdrav svim forumasima...
Dakle,malo je kasno (23.07 na mom pc satu) no nema veze... duga je noc!
Planiram uzeti novi mobitel jer mi je ovaj sto sada imam (Nokia 6020) dosadio...
Problem je sto nemam pojma sto da kupim! Niti jedna druga marka mobitela ne dolazi u obzir... Nokia je Nokia
Sta bi vi uzeli za te novce,dakle za max 2500kn?
Meni je zapela za oko 6288 i 6233-4,procitao sam neke postove,ne brine me niti slide na 6288...
Ima li 6233 nesto sto nema 6288? Mozda komplicirano pitanje.. Ako netko ima volje ...
Eventualno ako netko ima neki drugi prijedlog...
Unaprijed hvala..
Preporucam 6233 jer je stvarno best buy, 6288 jedino ima kameru za videopozive i blic na kameri. ostalo mislim da je isto pa i softver. 6233 ima odlicne stereo zvucnike i vrhunsku tipkovnicu, sad je na tebi sto ti hoces.
dali kupujes na crno ili iz ducana,ako kupujes na crno onda je izbor ogroman ja bi preporucio od dummy telefona 6233 jer je mob odlican (fantastican zvuk,najbolju tipkovnicu koju sam dosada vidio na mobitelu,veliki display i dobru kameru) tu je jos 7390 ona je slider ima bolju kameru od 6233(3.2mpx) i definitivno jedan od ljepsih mobova.
Moja preporuka 6288 još probaj ubost crnu boju bit ćeš oduševljen izgledom mob a i sve ima šta će ti trebat ,kamera dobra,bluetooth ima,utor za memorijsku ima,izbornik je dobar niš mu ne fali,možeš slušat mp3-ce cijena ti je oko 1800kn novi zapakiran s godinom jamstva na crnom tržištu u dućanu je nešto više jedino na t-mobile pretplati je dosta jeftin
...FORCA FIUME...
I u tele na pretplati je povoljan 6288.. a ak ces na crno.. onda su tu vec i razne N sreije (n80) ili nekaj od E serije (e70, uskoro u tom cjenovnom rangu i e65)... i tak..
Sex with goats isn't wrong. It's just baaaaaaaaad!
pa ako ces ic do 2500 kn ja bi preporucio neki symbian jer ce to dosta dugo drzat vrijednost naspram ostalih nokiinh modela, a i s njima ce dobit najvise i nece morat brint ato nesto nema (osim male tezine i dimenzija ako ne preferira sminki mali lijepi mob)....
moja preporuka mozda n80, n73, ili tak nesto.... naravno ne znaci da je 6288 los ali je dummy dummy a smartphone ipak smartphone koji ce uvijek imat vrijednot (pogledaj samo cijene prastarih symbiana i prastarih dummy mobova i vidjet ces.) a ako ne patis od svega toga a zelis dobar mob onda je peporuka 6233 (monoblok je ipak monoblok) koji mislim da za vecinu ljudi ima sve super a i ostane te jos vise od 1000 kn koje mos spremit....
evo ja imam 6131 i mob je isto super, ekran 16 mil boja i velika rezolucija (cist ekran, jasna slika i to) dobre slusalice uz njega, 1.23 mpx kamera, preklop (ima tipku za otvaranje pa mozes sve radit jednom rukom i zbog tog je velika razlika izmedju ostaluh preklopa), samo je mal bed sto ekran nema onu zastitno staklo na ekranu pa bi bilo pozeljno da si pazljiviji (makar je dosta otporan i na udarce i ogrebotine i etc)...
ali ipak mislim da 6233 ima kvalitetniju izradu same maske i kucista...
Zadnji uredio Rebbit : 07-04-2007 u 00:12
Nokia 3210>Siemens c65> Nokia 3650> Motorola E1000> Motorola v360> BS el 71> Nokia 6131> Samsung e330> Nokia 6233> SE w900i > SE k800i + 1gb :)
Za te novce, ko što su neki već rekli možeš kupiti symbian kod nekog od operatera (možda nađeš N73, E65).
Ali ako nećeš symbian i ako se dvoumiš između 6280/6288 i 6233-4 onda se trebaš samo odlučiti da li ti je potreban blic na kameri ili bi rađe glasnije zvučnike na mobu...
Tako da ti je jedina bitnija razlika između 6280 i 6233 ta što 6233 nema blic i nema prednju kameru za video pozive. Sve ostalo je isto, i soft im je isti, uz malu razliku što 6233 podržava neke teme koje 6280 ne podržava.
U usporedbi 6280 i 6233, sve je stvar ukusa, ali zbog glasnijih zvučnika, odlučio bi se za 6233...
A do 2500kn, bi definitivno kupio symbian nokiu (na crno se može naći i N80, E70)
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Dobro Jutro svima!
Da se ne zahvaljujem svima pojedinacno evo jedan smaeyli![]()
Mislim da su symbian nokie ipak iznad mojih mogucnosti,a i potreba cini mi se..
Posto sam imao jedno lose iskustvo sa Nokiom 8310 jos prije par godina kad sam je kupio novu u vipu(nekodiranu) za 4500kn, tek mi je 3 telefon radio kako treba i to sa prvom simpa karticom,onom crvenom
Ovo kazem zbog toga sto nikako ne mislim kupovat mob na crno,no way!!!!
Tako da sam zaista ogranicen ili na 6288 ili na 6233-4, N - serija je definitivno preskupa jos ako dodamo karticu od bar 512mb ......
Ajde bar ste mi razjasnili prednosti jednog i drugog telefona,a o manama necu jer sam ja vise pobornik monoblok telefona nego preklopnih ili kliznih...
Meni se niti ne zuri pa razmisljam sacekat neko vrijeme i pricekat novu 6300,mislim da bi to trebao biti odlican telefon,pogotovo ako mu cijena bude oko 3000kn![]()
Sta vi kazete?
EDIT: Evo,sad sam malo zavirio u ponudu tcom,na flex 60 nokia n73 2400kn na 24mj ugovor... hm hm... idem ja malo procitat nesto na forumu o ovom mobu...
Zadnji uredio UseR007 : 07-04-2007 u 08:53
pa gle neznam dali ti ima smisla kupiti n73 ako ju neznas iskoristiti?
N73 Ili N80 Bi Bili Pravi Izbor.
sve nokie n serije su životinje od mobitela al pola toga ti je bezkorisno kad ne koristiš takve opcije... ja sam se zajbeo kad sam bio uzeo n70, nemreš iskoristit sve
Nema osobe koje se ja bojim,
osim dragog Boga, jer je razlog što postojim
N73 mislim da bi bio sjajan izbor....
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Bog ekipa,zelim Sretan Uskrs onima koji ga slave!![]()
@sonyck
Nikad se nisam jos koristio symbian telefonom ali od negdje moram krenuti zato sad imam sansu da uzmem N73 pa da krenem polako uciti... Imam i ''Svemoguci Internet'' pa cu valjda naci podatke kako da pravilno iskoristim telefon...
Kad sam dobio komp 99' godine,nisam imao pojma sta je to,danas se vec bavim i OC-anjem,no jos uvijek ne znam sve sto se na Pc-u moze raditi... Ima vremena...
Evo,ja mislim da za tih 2500kn ne mogu kupiti bolji telefon od ove Nokie,jos cu dodati neku sd karticu,nisu ni tako skupe....
Nazalost necu moci mnogo participirati u radu foruma jer mi fakultet jede 60% dnevnog vremena,pa se zahvaljujem svima na savjetima i cut cemo se kad kupim telefon...
Pozdrav svima!
1991 kn e 65 nov novcat
Bookmarks