flashas preko seus-a ili xs-om ?
Bog!
Dakle kako se vidi iz naslova imam problem sa nadogradnjom softvera na k610i koji je brandiran na vodafone. Radio sam sve po uputama: isključio mob., izvadio bateriju i karticu te ponovo umetnio bat., držao tipku c dok sam mečao kabel za komp. i malo čekam i ništa. Nakon koju minutu dvi samo se upali kao da sam normalno spojio mob. kao za prijenos podataka.
I da baterija je napunjena do kraja.
flashas preko seus-a ili xs-om ?
priko sesusa, jeli flash isto šta i update?
Zadnji uredio budala : 07-04-2007 u 11:10
flash i update je isto,probaj instalirat seus na neki drugi komp i onda probaj(mozda je problem u windowsima)
[vidim da si pocetnik,a ovakvih problema je vec bilo... 1.pokrenes seus 2.ustekas kabel u komp 3.drzis C(onaj za brisanje) 4. ustekas kabel u mob(dok ustekavas kabel u mob moras drzat C)]
trebas instalisat USB Flash drivere.
R.I.P Dimebag Darrell Lance Abbott 1966-2004
I was best SE modding freak on cafe.mobil until now.
Bye,bye SE modding......out of here -later.
jeli ima veze to što je vip
nema veze sto je vip, seus sam instalira usb flash drivere,ali svejdno skini novije i instaliraj ih
kad ti se mob upali jel ti pise u trayu Found New Hardware
Zadnji uredio blizzard : 07-04-2007 u 13:27
R.I.P Dimebag Darrell Lance Abbott 1966-2004
I was best SE modding freak on cafe.mobil until now.
Bye,bye SE modding......out of here -later.
ja koristim ove drivere i dobro rade
http://www2.speedyshare.com/data/872...%20drivers.rar
ma znam ja šta pričam iako sam početnik za mobitele, imam instaliran pc suite i kad sam prvi put spojio pisalo je found new hardware i ne samo za memory stick nego nekakvi modem i sl.
svejedno sam instalirao ovo gore što si mi dao i probao i opet neće
ajd probaj na nekom drugom kompu
ja mislim da mi windows ne daje potpuna prava na komp. jer kad sam išao priko device managera instalirati nije mi pokaza skrivene ikone pa sam mora na info datoteku pa instal idem restartat komp. možda je u tome caka, baš sam budala hehe
nece pa nece da ga dava odnese
Zadnji uredio imaticx : 08-04-2007 u 09:40
dođi na msn pa da te pitam
Bookmarks