Potrubi ak ti se sviđa moj avatar
curke bliži se ljeto , neeee!
http://www.youtube.com/watch?v=4xnWvXjU-64
ako zelis da te nezovu bager
da ti presatnu lagat vage
da opet furas tange
(pumpaj pumpaj)
ako zelis imat tijelo seksi
(pumpaj pumpaj)
da ti todorica ja namjestim
(pumpaj pumpaj)
moras puno vitamina jesti
(pumpaj pumpaj)
ako zelis biti opet u vezi
(pumpaj pumpaj)
da ti malog Cicu ja namjestim
(pumpaj pumpaj)
da te fura cijeli dan u meci
(pumpaj pumpaj)
![]()
![]()
lol, frendica i ja non stop to pjevamo![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
lol
![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
LOLček........
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Mobile Review Forum- ako želite znati sve o najnovijim hi-tech gadgetima. Obnovljen, bolje organiziran i još zanimljiviji! :) http://forum2.mobile-review.com/index.php
lol, harmonika zakon![]()
nisam ja reko da je cigan zato kaj svira harmoniku. dapace. meni narodnjaki uzasno smetaju i jos kad vidim tipa koji jos i svira i takve grimase radi dok svira to sranje od muzike (ak se to opce moze nazvat muzikom) zbilja mi se zgadi.
a stamp bilo bi mi drago da poberes ban zbog vrjedanja![]()
daj ne lupetaj. decko je umjetnik.
malo je takvih sta prebiraju po gumbima harmonike ko on.
uuu ajd me tuži , oce ti onda srce bit na mjestu.
kolko godina imas , 12 ?
cant frikin belive it.
osim toga , pravno gledano nisam preciziro tko je jadnik , ni zasto.
možda tog nekog zalim zato sto ima uskogrudne malograđanske poglede , mozda ga žalim zato sto ima sotonistički avatar , mozda ga zalim zato sto nemoze smislit bolji nick od onog koji mu je odreden kao username za spajanje na internet...
sve je moguce.
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
uu meni su cigići omiljena drustvena skupina
zamjetite jednu jedinu razlike izmedu ova 4 ... stvora na slici.
ma bas me zaboli ku*ac, vidim da svi ovdje uzivate u narodnjakima i tim srpskim sranjima![]()
iiiiissssss!!!!!!!!!!!!!! ja prosto ne vjerujem. pa dal ti sebe cuujes? moj prijatelj koji je zakleti protivnik narodnjaka svira harmoniku. pa to nema veze. cigan? sta onda? kaj si nacionalist, rasist?
PA NE GOVORIM JA NIST ZA TU FUKIN HARMONIKU!!! OMFG KOJI VAM JE?!
Ja cjelo vrjeme govorim da mi ide na zivce ta muzika NE HARMONIKA!!!!!!!! ISUSE E ZNATE VI CITATI?!
daj ono...odrastiponasas se kao da nemas nikakvog odgoja...
u redu je reci da ti smeta ta muzika i sve to, ali nije u redu reci da je cigan samo zato sto svira harmoniku...pa i da je, ko da je to bitno... mali je dobar u tome kao sto ti nikada neces ni u cemu biti... ne moras zato biti ljubomoran
a sad se malo smiri...jer ipak su ovo zajebancije...![]()
![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
jeste vi normalni, u sta ste pretvorili temu?![]()
@ipavli-i ja mrzim narodnjake ali se ne sjecam da sam nekome prigovorio za to, o ukusima se ne raspavlja
OT:
http://www.thinsite.net/photoblog/im...3_img_3962.jpg
![]()
Bookmarks