imam motorolu V360v : boot loader 08.A0, soft:R4513_G_08.B7... e sad problem je u tome sto se mobitel sjebo tako da kad zatvorim vrata display pobjeli i nista nereagira a vanjski display ostane naopako...kad probam stavit bilo koji soft(The_hot_mixxx360.shx,YuetMod_v3.2_V360,08A2_V 360_YuetMod3.1,YuetMod_v1.8_V360_L7)
mob ili napise error i ponovi se upali koda nisam nista ni stavio, ili napise ok i opet nista(problem sa poklopcem ostane),p2k easy tool nereagira i prijavljuje error...molim malu pomoc.thx!
dajte ljudi više koristite Flash i Backup 3 jer imam vrlo loša iskustva s RSD lite-om i flashaj s Diabolic53 1.3 MP-om
|\/|0T0r0La
jel ja tebe smijem pitati šta to nedostaje RSD-u? Fora je u tome što RSD služi za čisti upgrade ili promjenu firmware-a, a ne za nekakva spašavanja moba ili slično. RSD je jedan od najboljih programa za flashanje koje sam ikad koristio.
Flash backup je dobar što možeš promjeniti loader prije nego ideš nešto flashat, i normalno, dobar je za backup. Nemojte gluposti stvarat sa motorolama i nećete se dovoditi u takve situacije!
Ako netko zna kako je sjebati mobitel do zadnje granice, onda sam to sigurno ja. Onakve egzibicije što sam ja napravio na motorolama, neće se usuditi raditi nitko na ovom forumu, pa zbog toga znam koji je program pogodan za što.
Moguće je da si imao loša iskustva sa RSD-om, ali vjerujem da si napravio sa svojom motorolom nešto za što RSD nije namjenjen da služi. Kažem, RSD je program za čisto flashanje (bez errora boota ili nečeg) i ništa drugo.
Flash backup ne podržava kako treba V360v s 08.A0 bootom. Tko ga je flashao s verzijom manjom od 3.0.2 će uvijek pri flashanju s F&B3om imati critical error 84.
eh dragon gdje si ti bil dok sam ja radil TP i otključaval moto v360 i bez TP isto nemoj meni govorit koji program valja F i B 3 ima sve što i RSd i još puno toga više i detaljniji je to program i bolji.
|\/|0T0r0La
ne se svadjat...pokusao sam stavit bootloader 08.0A ponovno na njega i p2k easy mi da ovu poruku...:Connecting to phone ...
...a to mi isto izbaci i kad pokusam ful backup...nije valjda da cu morat TP raditHTML kôd:Connected to: 'Motorola Flash' Connected OK Bootloader version: 08A0 ERROR: Please make TESTPOINT on phone for this model!....... evo, i sad sam sa p2k e tool-om flesho na Diabolic53MP i dobim ovu poruku:
...mob jednostavno neprima nijedan soft,a kad stavim bude sve u redu, (samo se resetira),...flesho sam puno i popravio puno mobitela, al vec se dugo s ovim nisam bavio pa nisam u toku...zato ne zamjerite.HTML kôd:Processing input file: Processed 8 codegroups Connecting to phone ... Connected to: 'Motorola Flash' Connected OK Sending RAM loader ... ERROR: FLASHCMD write error Error sending BIN command. Error flashing file 'ramdld.smg', aborting RAMLOADER loading! Error while flashing RAM loader, aborting. ERROR: Flashing failed![]()
Zadnji uredio d3nis : 05-04-2007 u 23:45
čovječe ti na v360 preko easy toola nemožeš flashat s bilo čim i napravit backup nečega jer za svaku radnju treba napravit TP ( zato te sve silne greške se pojavljuju ) e zato ja velim da koristite F i B 3 jer on ima u full verziji backup svega čak i flex-a a flashat je lakše nego s bilo kojim drugim programom
|\/|0T0r0La
sad s flash i backup 3 samo flashaj s nekim ispravnim MP
|\/|0T0r0La
neznam... mozda nesta krivo radim, ali ovaj mobitel jednostavno ne reagira na nista... flesho sam i sa f&b3-om i nema razlike:
a isto mi to izbaci i kad idem backup napravit..., u svakom programu kad dodje do slanja u loader dogodi se error.HTML kôd:Flash&Backup 3.0.4 Write data: E:\MOBITELI\v360\R4513_G_08.B7.ABR_PDS016_LP0031_DRM0101_JPJAVA_G_08_V360_06_00_40R_SE6148AXXG1132_1FF-Diabolic53MP-beta2.shx Turning phone to Flash-mode... Extracting data from firmware file... Sending the loader... Error! Executing JUMP... Error! Erasing memory... (Progress of this process is not shown) Error! Sending code group: CG1 Error! Sending code group: CG2 Error! Sending code group: CG3 Error! Sending code group: CG4 Error! Sending code group: CG7 Error! Sending code group: CG15 Error! Sending code group: CG18 Error! Operation done. *** Operation end (6.4.2007 13:10:24) ***![]()
pa jesi li uopce siguran da imas bootloader na softu, tj. ist kao i na mobu?????
"Tko pocne trcati za srecom, uvidjet ce da ona od njega bjezi." - H.E.Fosdick
i jel si odabral na programu v360 plus toga piše da je to soft za 08.B7 bootloader a koji ti imaš?
|\/|0T0r0La
ak je v360v onda je 08.A0 ili 08.D0.
a jesi li razmislio o kvaru na hardware-u??? ovo sa flipom i prebacivanjem ekrana mi se cini da je nest oko flat-kabla.
jesam da, sad idem rastavit,napravit testpoint pa cu vidit,mozda je blockan,ko AER soft...al mislim da nije stvar u flat-u jer kad zatvorim i ponovno otvorim disp. je bijel,to mi se dogadjalo i na staroj v525 i bio je problem u softweru,samo sto se sa ovim nemogu pomaknut sa ovog softa...
a koji to soft pokušavaš stavit piše neki diabolic beta pa stavi si 1.3 verziju ja ju koristim i radi super
|\/|0T0r0La
Meni nije primila ni sa FB3, ali kada sam sa FB3 vratio backup, imao sam ga samo u boot modu i onda sam sa RSD 3.5 stavio yueta 2.2.1 poslje 3.1 i 3.2.
Prije toga sam probao sa FB3 isti soft i nije htio, ali sa RSD uredno odradi i radi.
FB3 je verzija 3.0.3
povratak motoroli :)
Samo da još nadodam. Kada mi niti jedan program ne želi staviti soft na mob koristim MultiFlashFlex. U 90% slučajeva mi flasha. Onih ostalih 10% sam morao praviti TP![]()
Ma znam kakve su ti muke. Ima ovdje na forumu negdje tema s mojim mukama i kada sam morao praviti TP.
A sada jedno off pitanje, jer ti nick pravo ime(javi na PM da se spamamo po forumu).
mislim da ti jedino ostaje testpoint .
pozdrav ljudi!...sorry sto ponovno vracam na ovu temu, ali moja v360v je jos na istom sranju od softwera koje nemogu uklonut, rastavio sam ju, (i zacudo lim je sam otpao cim sam ju okrenuo naopako, tako da s tim nisam imao problema) napravio sam testpoint (sve kak treba bar 15x) i p2k easy tool mi da uvjek ovu poruku:znaci dodje do onoga testpoint ok i to i cekam da zavrsi i prijavi mi ovu poruku...dok recimo smartmoto kad ide prebacit u flesh mod veliHTML kôd:Connecting to phone ... Connected to: 'Motorola Flash' Connected OK Bootloader version: 0300 Sending loader to phone ... ERROR: Receiving READY ERROR: Send loader failed (2)unknown UT): Device S flash Neptune LTE2 is not Supported.
ja stvarno neznam vise sta da radim ovom mobitelu i na koji nacin da uklonim ovaj soft sa njega,uvijek kad dodje do "Sending loader to phone ..." zariba, i mobitel opet ima na sebi onaj tvornicki soft.Hvala unapred.
Bookmarks