to je pametna i povoiljna kupnja bila .. type R za 14 000 , a star , odn mlad nepune dvije godine.
neko bi za tu lovu uzo fabiu 1,4mpi i gusto se kak ima novi auto.
to je pametna i povoiljna kupnja bila .. type R za 14 000 , a star , odn mlad nepune dvije godine.
neko bi za tu lovu uzo fabiu 1,4mpi i gusto se kak ima novi auto.
Potrubi ak ti se sviđa moj avatar
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Evo ja prije 2,5 godine kupio polovnog 8 godina starog Hyundai-a Accenta prek oglasa i s njime prešao 40000 Km bez nekih većih poteškoća (čitaj toči bengu i vozi), a bogme ga nisam nešto specijalno pazio mazio. No nedavno me počeo nekaj zezat pa sam se odlučio na novog Peugeota 107 i nisam požalio.
Po meni je bitno da znaš u koje svrhe ti auto treba, s koliko novaca raspolažeš i da pratiš svoje mišljenje i želje, a ne da ti drugi pametuju kupi ovo ili ono.
Novo je ipak novo i ima garanciju da će biti OK, a staro obično ima garanciju do prvog zavoja...
Evo da su mi financije malo bolje,naravno bi uzeo novi,jest da gubiš na njemu cijenu,al novo je novo.Uzel bi autić na kredit i vozil ga sve dok ga ne isplatim,a i kada bi uzeo rabljeni auto,opet bi uzel kredit,jel keša se nema,pa je po meni nekako bolje otplačivati novi auto,nego rabljeni.A i imaš neku garanciju na njega.Najbolje mi je kada vidim vlak kako vozi one nove aute,samo počnem sliniti![]()
tuborg green(zajg) The lord of the drinks!!!
Bookmarks