http://www.t-mobile.hr/1/10-10-10-10-00.asp
sad neznam bas da je neko ovo postao ali eto ko jos koristi simpu pa valjda bude promjenio tarifu za povoljno pricanje
uglavnom sto mi se cini da su sjebali ljude i automatski ih tjerali da prebace tarifu ili ima prebacili tarifu pa da moraju kupovat brojeve da si ponovo vrate tarifu na "ekipu"
![]()
![]()
Mili,jesi ti jutros srušio koju s nogu.kužim ovo za tarife..ali šta je pjesnik time htio reći?
pa gle ovak...
prvoga travnja ti je kao bila istekla promotivna akcija simpa ti@ja, i mjenjali su ovu frends tarifu automatski za neku drugu tako da ako si imao frend tarifu promjenili su ti ju automatski za ovu drugu koja je nova dosla, e a sad sam vidio da su vratili ekipu tarifa i javio sam na forum tu za to
![]()
S danom 1. travnja 2007. godine uvodimo novi tarifni model Simpa Plan za prepaid korisnike te ukidamo postojeći S3 tarifni model. Svim postojećim prepaid korisnicima tarifnog modela S3 koji do 1.4.2007. samostalno ne odaberu jedan od postojećih Simpa tarifnih modela (Simpa Stil, Simpa Profil ili Simpa Ekipa) bit će automatski postavljen novi tarifni model Simpa Plan kao osnovni tarifni model. S navedenim datumom, svim novim prepaid korisnicima T-Mobile tarifni model Simpa Plan također će biti postavljen kao osnovni tarifni model.
Ukidanjem postojećeg S3 tarifnog modela prepaid korisnici neće više imati pogodnost korištenja opcije Regija. Postojeći Simpa ti&ja brojevi ostaju nepromijenjeni, ukoliko korisnici ne odaberu drukčije. Promjenu Simpa tarifnog modela moguće je izvršiti pozivom Službi za korisnike 098 1520 ili putem Simpa izbornika 098 1523. Promjena Simpa tarifnog modela besplatna je pri svakoj nadoplati Simpa računa. Svaka sljedeća promjena u vremenu valjanosti jednog Simpa bona stoji 40,00 Kn (PDV uključen).
evo samo toliko da te razuvjerim![]()
E Sinko, ti si puno toga pomiješao...![]()
Bookmarks