Prebaci poruke sa mem. kartice na komp pa onda formatiraj karticu. Nakon toga vratis poruke na mob tj. karticu.
Imam memorijsku karticu od 512 Mb-a i dosad je sve bilo u redu.
Sada odem u GALERIJU mobitela, a unutra ništa. Odem u PJESME, unutra ništa.
Odem u ALATE pa na MEMORIJSKU KARTICU, piše da je slobodno oko 100 i nešto Mb-a. Znači, podatci su na njoj.
U postavkama sam namjestio da se sve snima na memorijsku - i poruke i galerija. Uđem u poruke, sve je tamo, sasvim normalno. Dakle, ne prikazuje galeriju. Spojio sam se preko Bluetootha i na kompu se vide svi mp3jevi, fotke...mogu kopirati na komp...sve OK.
E sad, zna li tko što se događa, pokušao sam i ugasiti, upaliti, izvaditi karticu, ali uvijek isto.
Formatirao bih memorijsku, ali ne znam što ću s porukama - nigdje nema opcije prebaciti ih u memoriju telefona, a imam ih preko 200 - potrebnih.
Molim vas, pomažite!
Prebaci poruke sa mem. kartice na komp pa onda formatiraj karticu. Nakon toga vratis poruke na mob tj. karticu.
PREDATOR
To ti se dogodilo, zato što si neki file kad si prebacivao prekinuo transfer i onda kartica ode u k**ac. Tak se meni dogodilo par puta, sve fino možeš očitati, al ti galerija ne prepoznaje. Ubaci karticu u komp, desni klik miša na karticu, properties, scand and fix, i to bi bilo to. Nakon toga meni sve fino radi!
Old school: Siemens M35, Motorola V500@V600, Nokia 7250, Motorola A925, SE P900, SE T610, Motorola MPX200, Motorola MPX220, Motorola V3 Black
Now: MDA Compact@i-Mate Rom 1Gb MMC
@Fras: jesi probao možda napraviti backup? (ako su ti poruke u memoriji telefona) To napraviš pomoću PC suite_a, pa onda ponoo vratiš backup nazad...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Bookmarks