meni sve uredno radi.objasni sta ti tocno kaze kad ude u FS.
flashal sam svoj mob na w800.
Sad sam ga probal otvorit sa fam managerom, ucita ga ali kad ocu vidjet fs folder javi neku gresku i nepokaze nista.
ako ko zna u cemu je problem nek javi, ili ako je tko uspio se spojit sa farom i modal ga isto nek se javi.
pozdrav
meni sve uredno radi.objasni sta ti tocno kaze kad ude u FS.
R.I.P Dimebag Darrell Lance Abbott 1966-2004
I was best SE modding freak on cafe.mobil until now.
Bye,bye SE modding......out of here -later.
Probaj odspojiti mob od kabela, reset komp i probati ponovo...zna se desiti da ako se previse spaja, da se pojavi greska...
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
ajd mi recite imam se d750i i dobio sam onaj usb kabao dal se može s tim raditi il treba biti neki posebni? HVALA
evo sta mi kaze, ali nisam ni siguran za flash, jer ja sam flashal main pa fs, pa customization, pa mi nije radil mob, onda sam naso na forumu da treba jos jednom main i onda je proradil, tak da mozda je u tome problem, neznam.
help.
mene nešto zeza ne želi prepoznat usb kabao a imam drivere i ostala sranja a ne želim sjebat mob . . . hvala na uputama al odlučio sam da to neću radit . . ..
TNX SVIMA!!!![]()
treba ti usb flash driveri za mob
treba kad fti je flashan u w800 posebno skinuti s neta drivere za w800 i instalisat ih jer ti drugacije nece komp prepoznat tijekom fara (jer je to kao skroz novi mob) ili samo tijekom prebacivanja datoteka.
R.I.P Dimebag Darrell Lance Abbott 1966-2004
I was best SE modding freak on cafe.mobil until now.
Bye,bye SE modding......out of here -later.
al primi mi za komp drivere od k750 i veli da je w800 i sve instalira i radi mi sa svim programima, al flash driveri su mi od k750, ali i njih primi sad neznam koje treba skinut, jel bas ove flash za w800.
jel bi mi mogo poslat to na mail,
plz na zvucetic@gmail.com
hvala svejedno.
probaj zadjnom verzijom SEUS-a instalirati drivere,meni je pomoglo
Mi6 Black
probal sam ali veli da je zadnja verzija moguča vec instalirana.
neznam sta da radim, a nista kak je tak je, hvala
Bookmarks