Evo ovako. Prije 2 tjedna san mu kupija karticu od 1GB i sad nakon toga mi se 3 puta dogodilo kad ga palim da jednostavno na pozdravnoj display poruci bloka i stoji......... BEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEP ne mice se!
Rjesenje je samo izvadit bateriju i onda ponovo upalit, onda uspije!
Znate li mozda kako to rjesit, nekakav reset? dajte sve moguce savjete![]()
THE DOCTOR
Nije, nikad prije!
karticu san kupija prije mozda 3 tjedna a od tada 3 puta mi je blokanije strasno ali eto da nebi bilo gore ...
THE DOCTOR
Neće biti gore, meni je napoćetku isto blokao i to više puta! Uz zamjenu novog softa manje je blokao...
Heh
Zanimljivo mi zvuci to flashiranje i zamjena softa, rado bi to isproba, ALI kako san vidija da su neke e900-tice jednostavno zatajile nakon toga ne znam isplati li mi se riskirat?!
Mob san uzeja u jednog lika kojeg zna moj prijatelj, naime on mi je reka ako bude problema donesi ga, ali neman pismenu garanciju naravno, tako da ne znam bili se igra sa njim![]()
THE DOCTOR
...a da probaš ne gasit mob...ako ti i onda zbrejka, šalji na upgrade...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Sta se tice gasenja hihi. Znaju mi ljudi slat smsove u 3-4-5 ujutro pa da se zastitimali ne gasim ga ja cesto posto budilica radi svoj posa pa je on uvik ukljucen
Nego u krajnjem slucaju kad ga baterija izda to se dogodi
Ma valjda ce bit ok, nije to toliki problem
A sta se flashiranja tice i toga, znan ja sa kompom i tim ludarijama samo me strah da mi samsung ne okrene leda hihipa se vise ne upali.
THE DOCTOR
Jedan mali UPDATE za ovo blokavanje. Definitivno je uzrok memorijska kartica, samo san sazna da ga ne tribam palit gasit da bi ga odblokira nego jednostavnosamo izbacim memorijsku na nekoliko sekundi i vratim nazad.
THE DOCTOR
Bookmarks