Sad cu morat ono odvratno ozujsko pit![]()
2. travnja - Ministarstvo zaštite okoliša zabranilo je pivovari gradnju energane u kojoj se nalazi i pogon za fermentaciju piva, iz kojega je prije više od mjesec dana istjecao ugljični dioksid. Naime, građevinska je inspekcija utvrdila da se radovi ne obavljaju u skladu s građevinskom dozvolom. Time na snazi ostaje rješenje inspekcije zaštite okoliša o privremenoj zabrani rada fermentacije, što znači proizvodnje piva.
Neslužbeno doznajemo da zalihe piva mogu potrajati do kraja tjedna. Ako proizvodnja do tada ponovno ne počne, navodno će u Karlovac iz Mađarske stizati Heineken, koji će se puniti u Hrvatskoj. Iz Uprave pivovare naglašavaju da će i dalje surađivati sa svim institucijama.
Laboratorij za otpadne vode Zavoda za javno zdravstvo Karlovačke županije od danas privremeno ne radi. Petero djelatnika bit će raspoređeno na druge poslove.
Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodnoga gospodarstva oduzelo je laboratoriju licenciju za rad, jer nakon analiza otpadnih voda iz Karlovačke pivovare nikoga nisu obavijestili o velikim onečišćenjima. Slučaj bi uskoro trebalo preuzeti Državno odvjetništvo.
c/p HRT
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Sad cu morat ono odvratno ozujsko pit![]()
pih ionako ne pijem to smeće pregorko je...
Seriously?
neka neka i neka ljudima podjele otkaze i potjeraju ih na cestu. Odlicno ako je to u drzavnom interesu.
dobar grah daleko se čuje
pošto radim u dućanu, moram priznati da je prodaja karlovačkog jako opala
ljude je strah piti to, makar ima ljudi koji ga i dalje piju
ali svi koje pitam zakaj više ne piju navode to otrovanje kao razlog
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
kekec_kompleks:: A ti si ka ono....luđa ekipa, a?
_ebeš ti to stvorenje koje krvari 7 dana u mjesecu pa ne crkne !
a i ti si neki teški pivopija, a imaš tek 17! lol. Pan nije gorak, on je čak dosta sličan stelli, ali karlovačko dosta vuče na osiječko pivo. Tuborg - prolazi, ali dosta brzo hlapi tako da onaj koji voli guštat, neće mu biti drago zbog tog
Zato ja ne guštam
A da baš ljudima podijele otkaze, ni s time se ne slažem. Ali ako budu dalje radili i otrovali ljude, onda bolje da dobiju otkaz i da zatvore.![]()
neznam....al meni je i dalje karlovacko bolje nego ozujsko...od ozujskog jedino ozujsko fresh...
bio nekad oglas...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Slazem se.. Prije sam Zuja, al u zadnje vrijeme samo Karlovac.. puno mi je ukusnija piva.. nadam se da ima dosta zaliha![]()
Sex with goats isn't wrong. It's just baaaaaaaaad!
Ljudi moji odkad je uglični dioksid OTROV pa sjetite se kemije CO2 nije otrov CO2 su ljudi moji oni mjehurići u svim gaziranima pićima a on ne troje organizam nego dovodi no manjka kisika opd čega odumiru organi ali to je samo ako se udiže zrak s jako povećanom količinom CO2 a ne pijenje
jao jao
ne pijem domace pive al inace radje popijem karlovcko nego ozujsko.
ako budu akcije i niske cijene, kupujem na gajbe.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
al masu ljudi to nije jasno
većina ljudi su zatucani debili koji bi povjerovali da se elvis vratio da se vrti na svim televizijama i da bude u svim novinama
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Ma dva tjedna su nagađali je li CO2 ili amonijak, a za dobiti uporabnu dozvolu za radionicu, dođe tip, postavi malu kutijicu na stol i očita koncentraciju večine plinova! Sad će tek biti otrovanih od Žuje! Ako ne bude više Karlovačkog morati ću trpiti Pan.
Ali pročitajte i drugi dio vijesti: "Laboratorij za otpadne vode Zavoda za javno zdravstvo Karlovačke županije od danas privremeno ne radi. Petero djelatnika bit će raspoređeno na druge poslove.
Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodnoga gospodarstva oduzelo je laboratoriju licenciju za rad, jer nakon analiza otpadnih voda iz Karlovačke pivovare nikoga nisu obavijestili o velikim onečišćenjima. Slučaj bi uskoro trebalo preuzeti Državno odvjetništvo."
Lab je zatvoran, a djelatnici će biti premješteni na druga radna mjesta! Pa koda je lab odlučio ne obavijestiti nadležne, a ne djelatnici!
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
Ma get real.. Da su na presvetoj telki rekli da krave sa smedjim pjegama zive na velebitu i seru nokie n70 u bet your ass there'd be people climbing.
Crni Tomek je jako gorak i fakat ga nemrem piti, dok mi je crno velebitsko pre_dobro...
karlovacko ili ozujsko? uvijek karlovacko...
A ovo da ga prestanem piti jer se dogodilo nedavno njesra, a-a...
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Bookmarks