100% ću uzeti..
U utorak, 3. travnja, ne propustite veliku akciju 24 sata i Tele2: Spasimo mobitele!.....
24 sata i Tele2 nude rješenje problema:
u utorak, 3. travnja, svim čitateljima 24 sata poklanjamo karticu za besplatni Tele2 «bla bla» broj sa 100 kuna za blablanje!
Tele2 "bla bla" karticu iz 24 sata donesi na najbliže prodajno mjesto Tele2 i zamijeni je za besplatnu Tele2 "bla bla" SIM karticu! Isključivo jedna besplatna Tele2 "bla bla" kartica može biti dodijeljena po osobi - donosiocu.
Uz besplatni Tele2 "bla bla" broj odmah dobivaš i 10 kuna na svom računu, te još 30 kuna svaki mjesec kroz 3 mjeseca, ukoliko nadoplatiš "bla bla" račun barem jednom mjesečno bilo kojim iznosom.
![]()
http://www.tele2.hr/rates/promotion/
100% ću uzeti..
Vec je objavljeno na forumu, pod pohvale/kritike Tele 2...
Super im je akcija...
Sex with goats isn't wrong. It's just baaaaaaaaad!
Ja se bas pitam kolika ce biti guzva ujutro u Tele2 centrima i koliko ima tih besplatnih kartica (ne vjerujem da ih ima neograniceno)?!?
Koliko primjeraka 24 sata, toliko brojeva![]()
Kako će planut 24h...do podne ih neće biti....heheh
ja ću kupit nekoliko para 24 sata
pa prodavat kartice, kad više nebude ponude![]()
Joj, vidio sam reklamu. Nokia 6600 se želi baciti s nebodera. Genijalno!
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
ok di je najblizi tele2 centar , tak u tresnjevci?
edit:naso , ajd ak nekog zanima da podjelim info , ima na placu na Jarunu i u sh. centru Prečko.
edit2: i u city centre 1
lol bas su se rastrkali
edit3 , bilo bi ljepo da netko odg ko zna
jel izlazi 24h vec sad navecer za sutra?nije mi problem ni do vjesnika otic , ak je ziher da ima vec.
Potrubi ak ti se sviđa moj avatar
zanimljivo a može i tele 2 partner prodajno mijesto
10kn dobiješ kasnije svaki mjesec uplaćuju po 20kn i to samo ako kupuješ mj bon...
Seriously?
dobijes 10 pa 3x30kn ako taj mjesec nadoplatis bon
ja imam vec 2 doma.. koje vrlo vjerojatno necu iskoristiti... stari nije imao pojma o cem se radi.. nego mu neki mulac utrpao, a nije se ni snasaopa ak ce nekom slucajno trebat.. nek se javi... mjenjam za pivu
![]()
Prodajna mjesta gdje se moze zamijenti kartica za broj napisana su na stranica 24 sata, tako da svatko mozes sukladno mjestu prebivalista naci najblize prodajno mjesto.
Tko rano rani, zajebo je pjetla
...kod mene sve već rasprodano - pokupili klinci kad su išli jutros u školu, mlina im malog...grrrr...
A treba se drzati one stare narodne..tko rano rani ugrabi 24 sata![]()
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Evo ja jutros u Dubravi bez problema kupio dva primjerka 24 sata. Otišao u Importane i zamjenio ih za kartice. Sad pitanje; jel te kartice izgledaju isto kao i ostale ili su po nečemu posebne? Naime na mojoj piše "s početnih 100 kn na računu"![]()
Nije ovo za mene ...
what? na mom kuponu ne pise nigdje takav podatak.. pise: "24sata i Tele2 poklanjaju bepslatni Tele2 "bla bla" broj i 100 kn na "bla bla" računu!"
i onda ispod tumac kak se dodje to tih sveukupnih 100kn...
Bookmarks