Sve se može preko Studio 3. Ili sa moba na karticu, lijepo sve markiraš i kopiraš na karticu. Bilo kako obrneš sve ide!!
Pozdrav svima.
Evo ovako:
kupio sam si za E900 karticu od 1gb.
I na računalu imam instaliran Samsung PC studio.
Odem tamo na manage files i sve si lijepo prebacujem, no sad sam potrošio svu memoriju telefona i sada bih te stvari htio pohranjivati na memorijsku karticu, no nemam pojma gdje se to može postaviti.
Kada mi je nestalo memorije i kad sam pokušao prebaciti na mobitel neku stvar, uopće ne ponudi spremanje na karticu, a mobitel karticu normalno očita...
E sad vas pitam gdje se može namjestiti spremanje stvari u memoriju telefona.
I da još, može neka preporuka za program , za prebacivanje slika iz .gif u naprimjer .jpeg itd (i za ostale oblike) i malo objašnjenje kao se to radi
Hvala puno, pozdrav
Sve se može preko Studio 3. Ili sa moba na karticu, lijepo sve markiraš i kopiraš na karticu. Bilo kako obrneš sve ide!!
Kad markiraš fajlove sa moba te ideš na ostalo u meniju na kopriranje ili premiještanje.
Primjer ideš u folder na memoriju od moba i tamo su ti fajlovi, sad izabereš bilo koji fajl i ideš na dalje kopiranje i on te pita markiraj te ideš na markiraj i dođeš na novi prozor di možeš još dodatno odabrat koje fajlove bi htio kopirat te ih označiš!
Kad si sve označio ideš onda na pritisneš na koprija, zatim te pita mob kao miš kopirao na mob u neki folder ili na karticu i koji folder!!1
Bookmarks