problem je što se i u samom postu spominje ista, detaljan popis sa cijenama. izgleda da ćemo vijećati oko ovoga
Samo želim upozoriti da objašnjenje u vezi kazne http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=39070 ne stoji jer se nije radilo o prodaji droge već o naslovu koji se ne podudara s postom. Što se tiče bana, to je ipak njegova slobodna procjena, ali iz objašnjenja izgleda kao da kinfa nije ni čitao temu do kraja.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
problem je što se i u samom postu spominje ista, detaljan popis sa cijenama. izgleda da ćemo vijećati oko ovoga
viš da je ov opostao na 1.4 ja mu nikakav ban nebi dao ali sada....... a ipak nije taj datum tolko daleko...... ako se uzme u obzir da je zajebant...pa barem smanjit na 5 dana
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
idem i ja napravit neku zanemarivu glupost da se o tome raspravlja![]()
Seriously?
Pa mislim da sam jasno napisao da se oko bana neću raspravljati jer je to slobodna procjena moderatora, ali objašnjenje ne stoji s obzirom da je jasno i čitko ispod cjenika droge napisao sa je to šala (u istom postu) i napisao pravi oglas koji nema veze s temom. Jedino sam želio upozoriti da mi ovo izgleda kao mala brzopletost na banokidaču.
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
opet ista prica![]()
Koja ista priča?
Mislim da je Inovator još dao i najbolji primjer zašto je pobrao Ban...
Ako je to bila šala, onda je bila krajnje neslana... a mogao se na neki drugi način našaliti...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Što se mene tiće, ja sam neutralan. ovako, nije bilo u redu od Dombe da stavi onakav naslov i još k tome u post napisat onakvu glupost. Ali ok, kaže da je bila fora.
No ja vjerujem da se ovdje dosta toleriraju šale, ali Domba je pogriješio što nije stavio naslov teme po pravilu i propisu foruma. Ipak postoji neko pravilo kako pisati naslov. Takve teme bi za mene išle direktno u smeće pa kad odluči staviti normalan naslov, onda može stajat i šala.
Ovo je definitivno bila šala i ko misli da nije je freakchina teška...
Po meni je ovo trebalo završiti brisanjem sveg vezanog za inkriminirani sadržaj, i upozorenje članu dombi, ali ban je pretjerivanje, dajte ljudi![]()
jel otkljucavanje mobitela na crno legalno?
jel nudenje cracka/seriala legalno?
ne kuzim ljdue koji jedva cekaju da netko napravi sligtest mistake kao sto je ova di covjek se malo nasalio ,da odma skoce i bannaju nekog.
jesu to kompleksi neimanja moci u RL so what?
Potrubi ak ti se sviđa moj avatar
jesam pročitao sam temu do kraja, da je nisam nebi ni stavio zahtjev za ban... bila ono zafrkancija ili ne, ono nisu stvari sa kojima se tako zafrkava, pogotovo ne javno... pri odluci ključan mi je bio njegov drugi post, kojim je rekao da se mogu dogovoriti oko prodaje žiže (a svi znamo što je žiža)....
Ovo mi je uvijek bilo zanimljivo...da se ban s objašnjenjem i linkom na nešto što ne postoji.Čemu to linkanje,čemu služi??? Šta nemožete te teme premjestiti negdje da svi vide zašto je netko popio ban? Da se znamo ponašat,jelte.
@Niten: ti linkovi služe da bi moderatori, točnije supermoderatori i admini vidjeli tu temu, da mogu dodijeliti ban...
Ostali forumaši to ne mogu vidjeti...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
zašto se onda ti linkovi ne stavljaju u sakriven dio foruma, a ne da svi mogu vidjeti - prazan link. lol
no to je off... neznam čemu sva ta rasprava...
Rasprava je ionako bila nepotrebna. Kazna je ukinuta.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
evo ovo se cijeni![]()
a samo opaska na stamp1
istina ovo što si ti rekao nije dopušteno ali jeli ovo može uništit ili čak ubit čovjeka kao droga ???
i ja mislim da bi ovo trebalo![]()
Možda malo off, ali ipak, ljudi sa šalama se držite Chataonice.
Bookmarks