Kopija novog Nokijinog browsera (pogotovo mini-map modea) koji dolazi sa 3rd Edition uređajima.
Osnovna karakteristika novog web browsera je da korisnicima Windows mobile telefona približi osjećaj surfanja web stranicama na njihovim uređajima onako kako to izgleda na stolnom računalu.
U pozadini se krije prikazivanje thumbnaila osnovne stranice i zumiranje željenog dijela sadržaja.
Kako to izlgeda može se vidjeti u demou na stranicama Microsoft Live Labsa.
![]()
MDA Compact IV
Kopija novog Nokijinog browsera (pogotovo mini-map modea) koji dolazi sa 3rd Edition uređajima.
Testis unnus, testis nullus!
Hmmmm... zanimljivo.. Skinit cu ga pa cu isprobat kak to radi..
Ovaj IE u AKU 3.3.1 je full cudan... Kad surfam po forumu, na cudan nacin se renderira, ostaju mi prazne trane na rubovima a tanka crta po sredini je forum, blesavo.. Ako nekog zanima kak to izgleda mogu i postat screenshotse, tak da ce ovaj browser biti odlicna zamjena ako radi kak treba..
Meni to izgleda vrlo slično Opera Mini konceptu. Taj deepfish browser se spaja na neki microsoftov server koji mu priprema traženu stranicu za prikaz na malom ekranu uređaja.
btw, jel netko uspio downloadat samu aplikaciju s te stranice?
Trenutno je u beta fazi, no uspio sam ga nabaviti
mene najvise podsjeca na oss browser i iphoneov browser: cini se da se ms malo probudio i radi na konkurenciji iphoneu. Isto kao novi zenzui koji je izasao neki dan.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
pa chist je ok... Ima microsoft sve opakiju konkurenciju...
Nokia-5110.3310.3510.6070.6230.6260.6230i.6280.8910.8310 ..Motorola-v3.v3i.k1..LG-ke800..Samsung-s5230.d600.e900.u600.u900.i900 Omnia..HTC-Wilidfire..Ericsson-a1018s.t29s.. SonyEricsson-t310.v610.s500.k750.j300..BlackBerry-8310 Curve..Siemens-S65
Malo sam razgledao i ostao relativno razocaran. Razumijem da je u beti, no browser se previse temelji na zoom in - zoom out nacinu rada koji je praktican jedino kod web stranica sa layoutom kojeg vec poznajete.
No saznao sam zanimljivu stver; sniffao sam promet cisto iz znatizelje i osim sto se kontaktira MS server, stranica se natrag prenosi kao slika (PNG da budem konkretan) zbog lakseg scrollanja. User agent je DeepFish, a koliko vidim trenutno ne podrzava flash i neke CSS elemente (nista cudno za MS).
Jede malo memorije i prilicno je stabilan u ovoj fazi. Jedva cekam konacni proizvod. Napokon cu moci komotno surfati na PPC-u.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Trenutno nema slobodnih kodova za aktivaciju. Treba čekat.![]()
Sutra ce mi kolega dati svoj pa ga prenesem na forum, ja svoj ne dam nikome![]()
www.gadgethive.com
Fora je u tome da ga sam ga dobio od osobe koja me zamolila da ne dijelim. Ne znam zasto, no ne zelim ga zeznuti.
www.gadgethive.com
A sta ce se ovaj browser placat kad izadje ili je freeware ?
Vjerojatno ce biti freeware, jer MS sa ovim programima cilja na konkurenciju iPhoneu.
www.gadgethive.com
Eto download
http://www.qwertybar.com/misc/deepfish/
al nema KEY-a, to mora se ceklati od MS
Ne razumijem...kako kao sliku? Kako onda zna browser aktivne elemente na stranici?
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Ako si koristio OSS browser, skida PNG sliku kao preview i onda se po njoj scrolla, tj. cita sadrzaj - to je mini map mode, a iz njega se prelazi u normalan nacin rada gdje se biraju linkovi.
www.gadgethive.com
Aha, zgodan koncept. Ali treba to vidjet u praksi. Iako po svemu sudeći, nedostajat će mu nekoliko ključnih fičrsa, zbog kojeg će ga opet konkurencija preteći![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Bookmarks