kad otvaras samsung pc studio nemoj imati prikopcan mob, upali program i onda ga ukopčaj..probaj
Ej ljudi bio sam već spominjao. Nadao sam se da ću uspjet riješit ali nikako....
Dakle, ne mogu mobitel spojit na komp. A to mi je vrlo bitno zbog posla. Da mogu podatke prebacit...
Instalirao sam sva 3 programa sa CD-a. Među njima PC studio. I kada hoću uć u PC studio pita me kako ću se spojit. Stisnem USB ali neće... Čuo sam da ako stavim Flash karticu da će onda komp prepoznat to kao USB stick. Kupim karticu, ali me komp ne prepoznaje kao obični USB
Mooolim pomoooć
HVALA![]()
kad otvaras samsung pc studio nemoj imati prikopcan mob, upali program i onda ga ukopčaj..probaj
IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN DO IT..... LIFE IS LIKE A BOX OF CHOCOLATE ....
Provjeri com portove i da li si dobro instalirao drivere.Sve bi trebalo raditi.
I da..restartaj komp i onda smoji mob i pokreni pc suite.Mene je znao zezat;nije se spajao dok ga nisam restartao.
Evo samo da se javim da sam uspio. Nakon dosta muke...
Ajde neka...onda ova tema može bye bye.
Molim modove da ju![]()
Evo da još nešto pitam
Kada slušam MP3 i kada izađem iz njega pomoću c tipke, prekine mi glazbu
Donedavno sam mogao izać iz MP3a, a da ono nastavi svirat. Kako se to namješta
Zadnji uredio ..:|AnyCall|:.. : 30-03-2007 u 08:27
Moras otvoriti mp3 player, a ne samo otvoriti pjesmu iz foldera glazba (muzika ili sl) kad ukljucis mp3 player u aplikacijama, onda mozes izaci pomocu tipke c...
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
Znam da moram bit u playeru...
Ali donedavno je ovako bilo: U playeru sam, stisnem c on izađe is svega, ali i dalje svira...
I tek onda kada ponovo stisnem c me pita: "Da li želim prekinut mp3 player"?
Mogao sam ić po meniju dok svira. Više ne mogu
Onda neznam, ako si pokrenio player preko aplikacije->mp3 player a opet ti izlazi, onda ne znam... meni tako radi...
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
Skužio sam...
U postavkama treba uključit "glazba nadjačava druge zvukove"
Bookmarks