kod mene sve normalno radi i neznam u cemu je problem,odi i stavi novi soft. to ti je najbrze i najjeftinije.
zasto mi app manager nece obrisati teme sto sam instalirao? mislim, on ih obrise, ali one jos uvijek postoje pod themes i mogu se upotrijebiti. probao sam ugasit pa upaliti mob ali su one jos uvijek tamo. verzija softwera je 3.0638. citao sam nes da se moze preko mass storage devicea obrisat, al ne znam gdje su one instalirane, a u privateu su neki folderi cudnih imena pa se bas ne bih zaebavao (tamo je i fexplorer). i da, teme nisu one orginalne sto dolaze sa mobom, vec one sto sam kasnije instalirao...
bio bih zahvalan na bilo kakvoj pomoci, pozdrav!
kod mene sve normalno radi i neznam u cemu je problem,odi i stavi novi soft. to ti je najbrze i najjeftinije.
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
i ja ne mogu obrisati,a ima novi softver.zanimljivo!
evo nasao sam i radi (copy paste sa http://darlamack.blogs.com/darlamack...alling_th.html )
Uninstalling Themes on S60 3rd Edition
There comes a time when removing a theme isn't quite as easy as it should be. Sometimes you can find it in the App Manager and just install it. But other occassions are a bit more tricky than simple.
I thought I had posted this tip courtesy of female mobilist, Rita Khoury, but I guess I didn't. So thanks to Rita, here are the instructions for removing that tricky theme.
1. Connect your phone to the pc using the data cable
2. Select "Data Transfer" mode (for other phone models, it's the option where the mobile is like a usb)
3. Make sure your pc has SHOW HIDDEN FILES AND FOLDERS on (if you don't know how to, choose Tools > Folder Options > View > Show hidden files and folders)
4. On the computer go to My Computer > Removable Disk (the memory card) > Private (it's a hidden folder) > 10207114 > Import
5. Now you'll have a number of folders with barbarian names, like "dc60815d47351ce2" and others. Each folder corresponds to one theme.
6. Open each folder and you'll see in the contents 4 files: a settings file, a .mbm file, a .mif file and a .skn file. The 4 files have in their title the theme name. For instance, in my dc60815d47351ce2 folder, i have the following Pink_Seaflower_3250.mbm, Pink_Seaflower_3250.mif and Pink_Seaflower_3250.skn which means that the dc60815d47351ce2 folder is the one of the Pink Seaflower theme (by Babi)
7. When u come across a theme that you want to delete, go back to the Import folder and delete the whole theme folder. Like if I want to delete the pink seaflower theme, I would delete the whole dc60815d47351ce2 folder
8. Safely remove your phone
9. Enjoy your emptied theme gallery
*For other phones, the parent folder "10207114" may be different (I think). You just have to find the folder that contains an "Import" sub-folder.
kod mene je bio taj folder 10207114 tako da se sto se ovoga zadnjeg tice nema problema...
ili jednostavnije opali MMC u mmc reader i obrisi taj folder preko redera i vrati karticu u mobitel...
i opet da ne otvaram novu temu,imam jedan problem sa N73 pa mi mozda neko od mahera sa foruma moze pomoci.
naime,karticu od 1gb sam napunio aplikacijama,mp3-cama,temema i drugim sranjima i preko noci ostane upaljen sa punom baterijom.ujutro je ugasen i upaliti se moze samo kad se spoji na punjac i pocne se puniti jer je potpuno prazan.da li je u pitanju neki virus ili neki program koji ubrzano trosi bateriju?sad sam izvadio memo karticu i napravio reset pa cu vidjeti sta ce se dogoditi.
da li neko ima ideju sta se tu dogadja?
mozda ti rade neke aplikacije koje jako trose bateriju. ja sam se nekad znala zblencat i ne zatvoriti igricu i mob bi mi se ispraznio za 3 sata.
....Tab Maniac.....
sad je prazna pa cu ujutro vidjeti,ali nikad za ovo nisam cuo!
sad sve radi ok.obrisao sam sva sranja instalirana sa dotsisa i series60vs3 i hvala bogu sad je dobro.izgleda da bas smetaju kojekakvi neprovjereni programi.![]()
![]()
ja imam bas suprotan problem od naslova teme ali necu otvarat novu temu,mob mi nece instalirat teme koje su nekoc bile instalirane na mobitelu pa obrisane,jel zna ko u cem je kvaka?
moje misljenje je da mobitel zadzi neke informacije o temi koja je izbrisana,tj. da neizbriše sve i onda se kasnije nemoze instalirati.
evo rijesenja za tvoj problem!
ja ga nisam probao zato sto sam se rijesio svoje n73...
http://www.dotsis.com/mobile_phone/s...highlight=apps
pozdrav svima.... imam pitanje vezano za ovu temu... ovdje sam novi na forumu, slucajno sam naisao na ovu temu i zanimala me jedna stvar...... teme koje sam instalirao na memorijsku karticu, njih sam uspio obrisati, ali sta s onima instaliranim na uređaju, zna li tko kako se one brišu??
Čekaj što nije kao i sa mem. kartice preko App. managera? Odnosno pogledaj si
[FAQ] Symbian 3rd - najčešća pitanja i odgovori točka 5.
HC4L
ja sam isto mislio da je.... ali kad usb-om spojim mobitel s kompjuterom, pokaze mi samo jedan disk, i to memorijsku karticu..... nezz kako da imam disk s onime s uređaja..... probavao sam i izvaditi mem.karticu.....
naime, nemam dugo ovaj mobitel, mozda svega tjedan dana, pa se ne snalazim jos najbolje na njemu.... imao sam prije sony ericsson, tamo se sve sa c moze obrisati....hehe
pozdrav...
Otvori onaj izbornik gdje se odabire tema i stisni tipku C, tako bi se trebalo obrisati...
Bookmarks