-a radjeno na fintu od 3250!
http://www.gsmarena.com/nokia_5700-1936.php
-a radjeno na fintu od 3250!
http://www.gsmarena.com/nokia_5700-1936.php
Zadnji uredio Ico : 29-03-2007 u 20:42
Ovo bi moglo biti i u symbian podforumu, a sto se tice mobitela... ono nista posebno, malo ruzan, ali dobro je sto ima stereo bluetooth.
vise mi se svidja od 3250 i ima dosta mocnije funkcije
jako mi se svida samo da izbace ovu crvenu boju sa strane i stave neku tamniju.
vjerojatno ce biti u vise boja.
PREEEEEEEEEJEB..OOOO izgleda mob funkc. prebolesne mob je super.....![]()
Nokia-5110.3310.3510.6070.6230.6260.6230i.6280.8910.8310 ..Motorola-v3.v3i.k1..LG-ke800..Samsung-s5230.d600.e900.u600.u900.i900 Omnia..HTC-Wilidfire..Ericsson-a1018s.t29s.. SonyEricsson-t310.v610.s500.k750.j300..BlackBerry-8310 Curve..Siemens-S65
Zanimljivo.Lijepo izgleda...još jedan music phone...samo zašto onda ne stave više memorije...
Mob je inače dobar,ali mi je nekako odbojan zbog "igračkica-looka" preuzetog sa 5300. 3250 mi je bio mnogo ljepši. Funkcije su solidne,ništa neviđeno ali će poslužiti svrsi
Meni je to kombinacija Nokie 5200/5300 i 3250...
mogli su ti ljepše izvesti...
Ali, ajde bar ima veliki displey i blju rezoluciju od 3250, i blic na kameri (koja je vjeroajtno samo prosječna, jer nema AF)...
A za jedan glazbeni mob, baterija je, ako je vjerovati spoecifikacijama, jako slaba (900mAh)![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Nisam uspio pohvatati, ali iz slike se ne može vidjeti tipkovnica. Jel riječ o slideru?
Inače, piše da će biti dostupan u dvije boje-crvenoj i crnoj. Brijem da će crna biti jako dobra.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
@moby: nije klizni, već se okreće tipkovnica, kao i kod 3250... (pogledaj slike na GSM areni)
I meni se čini da će biti bolji u crnoj nego crvenoj (ova crvena djeluje jeftino)
Hvala Ico, previdio sam dodatne slike.
Pa, ovako izbliza mi djeluje dosta jeftino. Kao nekakva ekstenzija 5200/5300. Opet djeluje predjetinjasto. Ova Nokia nikako da pogodi nekakav "pristojan look" za glazbeni fon. A inspiracije, brate imaju u SE Walkman seriji.
Ako pogledate sve Nokije koje su do sada izbacili kao pretežno music phones, nijedna bar po meni, nema taj duh W serije.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
mobitel mi se stvarno sviđa, čak i u crvenoj boji
kažu oko 350€ pa i nije preskupo..
evo malo radio u photoshopu, da zamislim otprlike kako bi izgledala black
![]()
ova crna izgleda puno elegantnije i skuplje(trebao si malo potamniti tu "crnu")
Meni na 5300 nije se previše svidjela ona bijela plastika, ostavljala mi je neki "jeftin" dojam. Valjda neće biti kod ove tako. Crveno mi je bilo ok, mada mi se više crna sviđa.
look at this
- 35 MB of user memory
- 64 MB SDRAM, 128 MB ROM
- ARM 11, 369 MHz CPU
jače od E90
Više stvari tu ne valja:
Nokia ne koristi te MS-ove fora sa RAM i ROM memorijama, jer ako je ovo istina, uredaj ce imati 35 MB korisnicke memorije koja se nece gubiti sa rebootom, 64 MB radne memorije za otvorene aplikacije (cini se ok jedino ako ima ugraden http server) sto je overkill za ovakav mob i symbian opcenito, 128 MB ROM-a koji kod Nokie obicno oznacava doslovno ono sto znaci (Read Only Memory), tj. mjesto za OS, sto je prilicno... idiotno. A tek procesor, koji je star 5 godina.
Sad cu mozda ispasti glup, no ovo nisu specifikacije ovog moba, a ako jesu onda je totalno proturjecno svemo sto nam je Nokia dosada davala.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Evo i "službene" slike crne 5700... (sa mobile-review_a)
I ova crna mi izgleda puno bolje od crvene...Ali još uvijek pre plastično djeluje...
![]()
Bookmarks