evo uzela sam taj mob staroj jucer i svida mi se samo mi se fakat ne svida to zagrijavanje baterije pa ne znam bi li ga sebi uzela.... moram razmislit do navecer![]()
imam nokiu6020 i u biti bi mi ju ta motorola zamjenila pa ne znam koliko se to isplati?![]()
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
taj mob je isti L6, samo bez kamere.. ja nisam primjetio da se zagrijao, a pričao sam ok 2-3 sata u komadu na njega..
jednom mi se zagrijao, ali samo kad mi je ostao MSN uključen na njemu cijelu noć
mislim da se isplati mjenjati 6020 za nju, osim ako ti treba kameraa nevirujem da koristiš puno sa 6020..
ako bi tila moddati L2, onda se pogotovo isplati, jer se svašta da napraviti s njima..
Pa ako ti srce vene za novim mobitelom zamjeni, ali inace ne vidim bas neku svrhu pod uvjetom da si zadovoljna s nokiom.
Osobno ja ne bi mjenjao ako si zadovoljna, jer ti je to 2. mob koji ti vjerojatno samo stoji za mukte ili besplatni ili kako li se vec zove broj i kojim pricas sa significant other i to je to...
Jos jedna mana koja meni nije smetala a moju significant other je izludjivala... Mikrofon je bocno (da da... nije na dnu mobitela nego negdje otprilike u razini tipke 5 sa strane) pa bi mi se onda full cesto znalo dogadjati da rukom prekrijem mikrofon i onda se ponavljam tri ili cetri puta dok ne skuzim da drzim ruku na njemu...
imao sam taj mob vrlo kratko, totalno sam bio nezadovoljan. al, kak vele, to je entry-level mob. uglavnom, meni je koma.![]()
doriane, majstore , to ti nije mikrofon , nego senzor svjetla za tipkovnicu![]()
Zadnji uredio AutoXpert : 30-03-2007 u 17:02
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
Bookmarks