Instaliraj si PV player (možeš ga nać na dotsis.com) i pomoću njega možeš gledati mp4/3gp filmiće...
Instaliraj si PV player (možeš ga nać na dotsis.com) i pomoću njega možeš gledati mp4/3gp filmiće...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Prebacio sam sa total video converter neki mpeg file u mp4 i otvorio sa pv player i onda ovo (pv player was unable to open this clip 10000C9).
Btw kad pv player upaljen spominje ovo preko cijelog zaslona mobitela "unregistred version" , ima ovo u read me file :
1install pvplayer304new.sis
2.replace pvplayer.app in /system/apps/pvplayer/pvplayer.app ....
![]()
Zadnji uredio süß : 28-03-2007 u 23:27
zar nema ništamislim koji klinac treba da se stavi neki clip na mobi, jel pa šta oni onda lažu da mobi to ima. Dobro znam da se recimo može avi. gledat ista slika bude, a ovaj mp4 opet budu manji što se tiče memorije, a neće da radi.
![]()
![]()
![]()
Zadnji uredio süß : 29-03-2007 u 00:31
u "paketu" sa tim playerom treba ići read-me fajl i taj drugi fajl (pvplayer.app)
Kada skineš taj pv player sa neta, onda prvo instaliraš pvplayer304new.sis na mob(memo karticu)
Nakon instalacije playera, prebaciš na mobitel taj drugi fajl (pvplayer.app), i onda ga pomoću nekog explorera na mobu prebaciš u E:/system/apps/pvplayer/ (E ako si instalirao na memo karticu) i onda te pita da li želiš zamjeniti taj fajl jer već postoji i stisneš Yes (da)...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Bookmarks