Vid,stvarno nisam vjerovao da će išta biti 1.4. Premda i ovo nije nešto,povećanje brzine svima osim 1mbit korisnicima kojih je valjda 95%. Krajnje kurvanjski od našeg tekoma. Omogućila im država monopol još 222 godine pa časte većim brzinama.![]()
Da
Ne
Aha. Nego da. Samo trebas ukinuti Flat paket kod T-Coma tj. smanjiti ga na osnovni i ne spajat se preko T-Coma i oni ti nece naplatiti niti onih 20kn, al zato onih 79kn za brzinu moras platiti.
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Vid,stvarno nisam vjerovao da će išta biti 1.4. Premda i ovo nije nešto,povećanje brzine svima osim 1mbit korisnicima kojih je valjda 95%. Krajnje kurvanjski od našeg tekoma. Omogućila im država monopol još 222 godine pa časte većim brzinama.![]()
pa to je sramota i izrugivanje za nas korisnike, pa 90% ljudi koristi taj pocetni "brzinski" paket. Ako se vec prelazi na ADSL2 sto bar nisu povecali i nama na 2, a ne ovo za upload. uopce nam to ne treba toliko "drasticno" povecanje. A o paketima da i ne govorim. Stvarno razocaranje. sad sam na optimi, i ne mislim se vracati na t-com dok ne snize pakete na neku normalnu cijenu. Na optimi imam oko 32 gb ovaj mjesec, dok bi u t-comu to da sam ostao na 5 gb skinuo tek za 6.5 mjeseci. nema veze sto mi preko noci torrente smanje na 20-30 ali, ipak se skida![]()
iPhone 5s 16 GB
Slažem se. Evo recimo danas mi optima radi očajno sa rapida, ostali http promet ide bolje, nadam se da nisu i rapid limitirali. A što se tiče t-coma, užas. 1mbit dođe 79kn, a sljedeća veća brzina je 199kn!!!Kod svih normalnih providera veća brzina se dobiva uz neku manju nadoplatu, a kod t-coma ti naplate ne duplo više nego skoro tri puta više, UŽAS! I sad su kao oni povećali brzine, ne znam za koga.
EDIT:
Opet s rapida ide full brzinom...
Zadnji uredio ojpi : 29-03-2007 u 00:31
pi*ka im materina samo im to imam za reć....
politika im je kao za stoku a ne za nas korisnike!
Seriously?
pa nebi im radio u toj firmi za milijune!
i flat neće bit jeftiniji od 160kn!
Seriously?
ma šta sam ja rekao , obična gamad......
dali netko zna šta se točno dešava sa kablovima ???
jer ovo nije niš posebno![]()
Ma daj, članak iz BUG-a je čisti BUG
Ako budu jeftine cijene za veće brzine onda prelazim na veću brzinu ako ne bude ništa od povećanja i cijena, onda propada moja namjera ostati kod T-Coma!
Zadnji uredio ..:|AnyCall|:.. : 31-03-2007 u 13:03
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
kad vec svi svrljaju okolo i ja cu
meni se na optimi super isplati...mislim na trafficu,brzina je manje vise ista kao kod t-coma,ali za cijenu 1GB kod svaba u optimi dobijem 2GB. znaci za 20kn,dubijem duplo vise.
ne treba mi ni flattmin,ni flatmax ja sam zadovoljan sa ustedom,jos samo kada svabama ne bih morao davati za pretplatu tih 79 kn,tj kada bih mogao optimi,ili nekome drugom...(i po mogucnosti koju kunu manje)
a to povecanje brzine mogu okaciti macku o rep...i da su duplo povecali(tj da duplo povecaju) ne znaci mi nista,kada za jednaku kolicinu podataka moram dati jednako para. znaci ne stedim nista.
ok je kada ide brze,ali moje misljenje je da vecini korisnika u HR trenutno ne treba veca brzina(pogotovo ne ovako strasno veca).
e kad ce ta liberizacija vec doci....
ja sad ćekam u 4 mjesecu mi ističe ugovor ako bude jeftin t-govno ostajem ako ne čekam amis i prvi dan prelazim
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
1.4. je tu, ovako ćemo;
ovu gatara temu (TM) zatvaramo, a čim i ako se pojavi službena vijest od strane T-coma, otvara se tema za to, gdje ćemo onda raspraviti o konkretnim stvarima.
pa nek nam je sa srećom
kako sam i obećao:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=39195
Bookmarks