ovako...sad imam 2X512 kingmax memorije u kompu, pc3200, rade na 400mhz, sad imam jednu ponudu tj. želja mi je da odem na ddr2 isto bih uzeo 1gb, al bi išao na 533mhz, je l velika razlika između toga kad bi to napravio? je l bih nešto osjetio na brzini i tak?.....
oglasnik.pforum - biker boy
osjetio bi dosta veliku razliku...
You Hack me!
We Hack you! by cafe.mobil team
ne možeš sad očekivat svemirske promijne...al da bude malo brže...da, uglavnom ne isplativo zbog toga novu matičnu kupovat
After all...
ovako....imam matičnu koja podržava ddr2 do 3-4gb.....tj...imam i pc ex. na njoj i sve....imam čak i agp...matična je super...i sve podržava...imam 2 utora za ddr i 2 utora za ddr2 memoriju....
Onda ti preporučam da ako ti matična podržava 667 mhz rame da ih uzmeš u IQ Zagriji dosta jeftine 512 MB RAM.
NAravno DDR2
CARpeDiem*
evo....gledao u iq-u i ddr2 1gb memorije 667khz pc5300, košta 450kn....da zaokružim...brijem da bum si to sutra kupil.....
Osjeti se dosta, ja sam imal 3x512 DDR 400 prije, kasnije sam imal 2x512 DDR2 533MHz i nije radilo nista sporije, nego s ova 3 sticka.![]()
evo samo da kažem....prodao sam ove kingmaxove od 512mb i kupio sam 2gb memorije tj. 2X1gb apacerovih memorija, ddr2, pc 5200, 677mhz, osjeti se dosta razlika....ništa nije usporeno, ne šteka ni ništa...memorije imaju 10 god. garancije platio sam obadvije u iq-u za 900kn...
Bookmarks