...a čuj, offtopic je - ali kad pogledaš kako dižu cijene benzina, struje, komunalije i to - a neki kupuju takve autićke za novce za koje moji starci rade 10 godine - malo se zapitaš ...nikoga ne vrijeđam, to je moje mišljenje ...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Pravo da ti kažem iskreno nisam ni mislio na tvoja maštanja nego na tuđa "maštanja"!
Malo me pukne živac kada netko kupuje auto od kojega bi ja udomio bar tri obitelji!!
E sirotinjo i bogu si teška!!!!!!!!!
Ne kužim,kaj si ti sad ljubomoran ili kaj??ko ima neka kupi i uživa,bilo bi jadno da ne kupi kad već ima...a to kaj tebe živcira je tvoj problem...uživaj u francuzu,a dotićne pusti da se kuliraju u mecama..
Pravo da ti kažem iskreno nisam ni mislio na tvoja maštanja nego na tuđa "maštanja"!
Malo me pukne živac kada netko kupuje auto od kojega bi ja udomio bar tri obitelji!!
E sirotinjo i bogu si teška!!!!!!!!!
Kao prvo:ja sam napisao post o mercedesu a ne o tome da mi ti govoris kako bi ti udomio obitelji.
Kao drugo:uopce me nedira koga i kolko ti njih oces udomiti,Nije moj problem imas li ti para ili ne
Ne kužim,kaj si ti sad ljbomoran ili kaj??ko ima neka kupi i uživa,bilo bi jadno da ne kupi kad već ima...a to kaj tebe živcira je tvoj problem...uživaj u francuzu,a dotićne pusti da se kuliraju u mecama..
to isto sam htio napisat jucer navecer , al reko , ne isplati se ...
Bookmarks