U redu... Smatram vas osobno odgovornima ako moja nova BP-6X original Nokia baterija, koju sam platio 399Kn, neće funkcionirati dobro...![]()
Za sada sam zadovoljan sa 700mah čiste, sirove snage...![]()
Javim vam iskustva kasnije...
Aj min helo... One dvije koje sam dobio s mobom rade relativno uredno, ali svejedno nedovoljno... Oko dan i pol...
I onda sam se namjerio na kupovinu zamjenske baterije... I tu nastaje problem...
Kupio sam Simelovu bateriju na kojoj piše up to 1000mah (nikad vidio prije i smatram to totalnom bedarijom - tim više što je baterija kakač) i s prvom se mob stalno gasio, punio se od prazne do pune baterije za 10min itd...![]()
Zamjenim tu bateriju jer je bila neispravna i dobijem drugu koja je nešto bolja ali nije to to...
Zanima me ima li tko iskustva s originalnom nokijinom zamjenskom baterijom... Do sada sam kupio dvije zamjenske za druge mobitele (original) i nisam bio zadovoljan tako da mi se sada ne baca 350kn za bateriju koja će raditi jednako jadno...![]()
Zahvaljujem na odgovorima...![]()
Svi smo mi u krastavcu...
U redu... Smatram vas osobno odgovornima ako moja nova BP-6X original Nokia baterija, koju sam platio 399Kn, neće funkcionirati dobro...![]()
Za sada sam zadovoljan sa 700mah čiste, sirove snage...![]()
Javim vam iskustva kasnije...
Da zaključim: svakako preporučujem... Izvrsna baterija koja omogućuje tri dana korištenja mobitela s oko sat i pol razgovora, par poslanih poruka i nešto surfanja vodafone portalom...![]()
sasvim sloidno za 3 dana za takav mob!!!
uf...400kn za bateriju....al ako kažeš da drži...onda si dobro utrošio te pare....
oglasnik.pforum - biker boy
Skupo, al vrijedi ak traje duze.
a koliko komuniciraš s ljudima?
koristim ga stvarno dosta...skoro ga cijeli dan imam u rukama...
-alooo bre, idu kobre....
-kobre????
-Da bre...
Konkretno: sad sam imao nešto preko dva i pol sata razgovora i baterija mi je izdržala nešto preko dva dana... Što je opet i više nego zadovoljavajuće...
Bookmarks