I ja sam imao isti problem. Riješio sam ga onako na brzaka uzemljivanjem kratkom žicom oplate kabela 1,5 metara od kompa, a u pravilu bi tu trebalo stavljati neki ground izolator koji izolira i oplatu i "živu" žicu.
U kompu imam tv karticu i kada je spojena antena tirtra mi ekran... da li se može šta promjenit
I ja sam imao isti problem. Riješio sam ga onako na brzaka uzemljivanjem kratkom žicom oplate kabela 1,5 metara od kompa, a u pravilu bi tu trebalo stavljati neki ground izolator koji izolira i oplatu i "živu" žicu.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
Aj molim te malo opiši postupak...
Evo....koja je najbolja TV kartica koju se može kupiti do 200kn?
Trebala bi imati daljinski i mogućnost snimanja na tv u raznim fomatima
Nisam baš previše upućen u to ...a što se toga tiče, snimanja na TV zanima me da li kada hoću snimati neki film sa TV na PC da li mora biti upaljen i TV i PC?![]()
I dali se u paketu možda dobije kabel za povezivanje na TV?
Pa koju glupost pitam, ako imam TV karticu, pa zašto da ju povezujem sa TV-om, pa zar ne mogu direktno snimati...ili ju trebam povezati sa TV-om zbog antene...![]()
ja sam kupio leadtek tv2000 Expert. nije 200 nego 300 kn. slika je odlicna, i neke sam videokazete prebacivao na dvd. Ne treba ti tv, samo antenu spojis na karticu i snimaj![]()
iPhone 5s 16 GB
Kao prvo za antene se koristi koaksijalni kabel koji u sredini ima vodič pa izolator pa isprepletenu mreže vodiča koji služi za prikuplqanje smetni i da se ne pomiješaju te smetnje sa originalnom anvelopom modeliranog signala(ovisno o kakvoj se modulaciji radi) te se ta anvelopa opet razdvaja u kartici bez smetnji. Za uzemljenje samo stavi tu mrežu od vodiča koja služi za otklananje smetnji na limenu trakicu i sve bi trebalo funkcionirati.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
moja preporuka da grenes na dvb-t, digitalnu zemaljsku, jer sve polako prolazi na to, i imas HDTV oblik onda! A to je velika razlika izmedu analogne televizije kaj se tice slike i zvuka!
You Hack me!
We Hack you! by cafe.mobil team
Bookmarks