nevjerujem da će išta uplatit, pogledaj koliko je to njoj isplativo.
Kod njih je n73 oko 400$..
Oglasio sam Nokiu N73 na kupiprodaj.net i javila mi se izvjesna žena (evo copy-paste njenog maila):
Dear seller
my name is miss femi tamila,i live in the state of united state,i saw your item on the Auction,I am interested in buying 1 pcs each of this item from you,provided its in good working condition and quality am ready to buy it for USD 700.00 including the shipment fee via Dhl or Ems Pocztex to the price listed so as to close the auction on the items which is needed urgently by a client of mine in Africa.Expecting your reply ASAP so as to proceed with the payment via bank transfer or western union,Let me know if my offer is okay.Contact me directly at:femi_tamila002@yahoo.com
Note: only english is welcome
Regards....
Dakle, koliko me engleski služi, ona bi meni uplatila na račun 700$, a ja bih njoj poslao paket DHL-om. Zvuči mi predobro da bi bilo istinito jer praktički za mene nema rizika. Je li itko imao sličnih iskustava?
nevjerujem da će išta uplatit, pogledaj koliko je to njoj isplativo.
Kod njih je n73 oko 400$..
ako je tako, nemaš šta izgubit... kad vidiš da je uplaćeno pošalješ i zdrao...
Seriously?
Ja sam dobio indeticni mail tako da mislim da je neka teska muljaza..
Kada lovica sjedne..mobitel šalji...iako mi je to sve sumnjivo.
Hmhm...da nije klasican Phising.....mislim da je njoj bitan broj tvog racuna.....
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Ja baš nemam iskustva s poslovanjem preko računa... Jel može ona meni napravit neki dar-mar ako joj dam broj računa? Ako ne može, ništa me ne košta probati...
Ja sam rekao da necu prek banke nego cash u kuvertu i postom,sad cekam odgovor..![]()
ona zna englesku gramatiku kao da je iz Mrduše Donje.
ne šalji ništa samo ćeš pare gubiti na plačanju paketa tamo i natrag
imao sam c25, c35, m35, c45, c55, m55, ST55 i s65 a sada imam SX1 1GB i SE K800i 1GB
testirao sam (manje od mjesec dana) EF81, SXG75, M65..........
igrao se s EF91 (dva tjedna) i N95 (par dana)..................
meni su tak slali gluposti koji je nikad nisam ni oglašavao i htjeli kupiti sve živo i uvijek je bila neka aukcija u igri
Ne treba pusiti ovakva sranja i shvacati previse ozbiljno, vec mili ako ces se upustati u ovo tek kad lovica sjedne na racun salji DHL-om...
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Otvori novi račun bez love na njemu na koji nećeš ništa uplaćivati i onda nek ti šalje.![]()
Upravo tako... otvoris u bilo kojoj banci racun, to te kosta samo cekanja u redu i max 10 kn, kolko znaju traziti da racun ne zjapi šrazan.. i super, ili probaj reci da hoces ici preko nekog money transfera tipa western union... i ak imas volje i zivaca, igraj se..
Zadnji uredio Trapavi : 26-03-2007 u 16:20
Sex with goats isn't wrong. It's just baaaaaaaaad!
Zaboravi, nitko ne daje 700$ za nešto vrijedno 400$ ili manje, ako nije neka prevara u igri. Ne nasjedaj na povoljne ponude, uvijek nešto kriju.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Odustao sam od svega...![]()
Nikako ne nasjedati na ovo! Prijavite to i ne komunicirajte, radi se o muljazi.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
ma spam.........
Ne kužim od čega je strah?
Kako ti netko može maznuti pare sa računa ako ima tvoj broj računa?
Kod western union daješ ime i prezime, zemlju, grad, i to je otprilike to, opet, kako to netko može iskoristiti da ti mazne novce?
Mikeyy ye right! Za WU daješ samo ime prezime i državu, put pošiljke možeš i pratiti putem WU homepagea ukoliko ti uplatioc da MTCN# .... na 700$ je provizija otprilike 40$ mislim.
Best
Isti sam mail i ja dobio više puta,zaboravi tu priču,to je samo jedna u nizu gluposti di te cimaju za broj računa.Drugi put će ti stici mail od neke babe ili tipa koji to hoće poslat kao poklon sinu koji je u južnoj Africi,bla,bla,bla.Čim to šalju svima po svijetu to je neki smrdež,a jednom kad se počneš mailat s njima,nikad kraja.Dosadni do bola.
Bookmarks