meni se desava da dobijem reporte pri ukljucivanju telefona iz Bog te pita koje godine. Radi se o SE
Da li je moguće mijenjati datum i vrijeme slanja SMS poruke. Pretpostavljam da je datum sistemski i da se određuje prolaskom poruke kroz SMS centar!?
Naime, već nekoliko dana dobivam SMS poruku sa datumom 12.09.2006 (danas kada ovo pišem je 25.03.2007) od jedne osobe s kojom više nisam baš u idealnim odsnosima (hm, jelte)
Stvar je u tome da sam istu tu poruku, sa istim tekstom dobio 12.09.2006, a sada mi svakih nekoliko dana dolazi sa istim datumom, sa istog broja i istim tekstom pa me zanima da li možda postoji nekakva aplikacija za symbian s kojom je to moguće pa me dotična provocira ili......???![]()
meni se desava da dobijem reporte pri ukljucivanju telefona iz Bog te pita koje godine. Radi se o SE
dobar grah daleko se čuje
meni se to dva puta dogodilo ali u roku dva tjedna. ne znam nazovi SZK i prijavi problem pa nek oni tamo u centru za sms pogledaju
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 25-03-2007 u 22:57
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
ja mislim da onaj tko ti šalje poruku nije prominio datum i vrime..
meni se čini da ostaje vrime od onoga koji ti je poslao poruku, jer tako meni nekad zna biti poruka 1-2 minute poslije![]()
Ako nazovem SZK sigurno ću se usrećit s njima, ali očito nema druge. Mobitel je inače Nokija 6070.
Gle frend je neki dan dobio poruku s nekog nebuloznog broja s puno znamenki a datum poruke je stajao 03.06.2061. Išo je nazvat taj broj i javi mu se automat i kaže birali se broj koji se ne koristi.
Kako ovo objašnjavate.
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 25-03-2007 u 22:58
ma krivi su oni u sluzbi i to sto propustaju tu poruku mjesecima poslije, do njih je, nema do ceg drugog biti!
pa ja kad sam imala slicnih problema rekli su mi u SZK da je to greska mreze
pa kak bi onda dolazile poruke iz neke druge vremenske mreze?
mom decku zna doc 10 istih poruka na 95 u australliju kad ih npr saljem sa vipa, njihovo obrazlozenje - vip nema roaming u australiji i trenutna mreza u australiji (95) zato greskom propusta stalno jdnu te istu poruku
ne znam ne kuzim se u to, ja i dalje mislim da je zbog mreze i centra za poruke![]()
Bookmarks