otvoriš ulazna vrata, kreneš 2 koraka naprijed i, opla, upao si u banku![]()
Ne znam da li neko zna od vas, ali su kod mene u blizini Tuzle (Lukavac), 2 momka provalila u Raiffeisen banku i poceli skidat sa racuna po 1 KM!!!!!
Sto im je na kraju dalo vise stotina hiljada maraka!!!
Da li neko zna kako se to moze izvesti, mislim kako upasti u banku ili bilo gdje, npr. u neciji racunar???
###1410989180026
otvoriš ulazna vrata, kreneš 2 koraka naprijed i, opla, upao si u banku![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
jao deca se igraju pa im smešno![]()
![]()
decooooooooo![]()
...FORCA FIUME...
Bilo je spike o tome još prije,al u Engleskoj,ak se ne varam.Jedan tip(valjda haker) upal je u sustav neke banke,i od svakog ko je bil u toj banci,sa računa je skidal po 0,50 centi po računu.I ak je banka imala više od tisuću korisnika,to je fina para...al naravno na kraju dolazi zajeb.Tako je je skinuo jedamput sa računa neke starice,a baba ko baba,imala je kontrolu nad svojim računom i kada je vidila tu transakciju,nije joj bilo jasno kam tih 0,50 centi ide,na čiiji to račun.I kada je to banka skužila,čopili su frajera.
tuborg green(zajg) The lord of the drinks!!!
Pouka cijele price je:
nema džabe ni u stare babe.
Potrubi ak ti se sviđa moj avatar
Uf...u kojem sam li to filmu gledao.....?
After all...
swordfish.....
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Istina, bio je jedan film o tome, al ubacili su neki virus i skidali pola centa sa svakog racuna i na kraju imali puk k..., nije swordfish, bio je jos neki takav...
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
evo sad je film na telki o legendi hakeraja
dobar grah daleko se čuje
gledamo![]()
Ma nije ni hackeri ni superman, neki cudni film, na kraju su uzeli izvukli kopm van i isutali ga i izrazbijali baseball palicama...
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
Da nije Snickers? Meni se čini da je tu bila neka slična šema. Robert Redford i Ben Kingsley.
s takvim idejama nas jedva cekaju u EU ...
Balkane Balkane Balkane moj
budi mi silan
i dobro mi stoj
(ali izvan granice RH)
Potrubi ak ti se sviđa moj avatar
mislim da gledas previse filmova...
sigurno si zamisljas upad tak da pokrenes jedan program koji super zgleda...pojavi se neka kul animacija i 800123123 bitna zastita...ali tvoj program je ipak predobar..pa onda ubacis kojeg "crva" i bog te pitaj kaj sve ne vele na filmovima...i onda se pojavi njegov account i da je jos najbolje prije toga stines kojih 20tak tipka odjedamput..
imam filing da ti neznas ni osnove racunala kad pitas kak glupa pitanja....
Nobody dies virgin ,Life FUCKS everybody
prije filma je bila stvarnost, negdje 50-ih, 60-ih godina proslog stoljeca (kada su se pocela uvoditi racunala u banke) jedan programer se malo poigrao s zaokruzivanjem decimala, nemogu se bas sjetiti detalja ili sam ja opako zabrijo![]()
Bookmarks