Svaka čast na trudu, vidi se da su poveće količine istog uložene u izradu ove stranice!
Ono loše je dizajn koji nije baš neki, za dvojku (2)
1 - najgora
2
3
4
5 - najbolja
http://www.yoo-hee.com/ Molim vas da mi ocjenite stranicu od 1 do 5. Napišete svoja mišljena i kritike, i jel stranica uopće ima šanse
Svaka čast na trudu, vidi se da su poveće količine istog uložene u izradu ove stranice!
Ono loše je dizajn koji nije baš neki, za dvojku (2)
neznam dali si namjerno upotrjebio font koji samo pase uz pisace masine ili je to onako? probaj neki drugi i neku podlogu da ne bude bijelo.
dobar grah daleko se čuje
dao sam 2 samo zbog truda.
naime, stranica je po dizajnu ono katastrofa...
koristiš tablice za odjeljivanje modula umjesto div-ova
sadržajno je loša, jer kad dođem na stranicu apsolutno neznam što ću na njoj naći i u većini me ništa ne zanima.
za dodavanje novosti i sadržaja koristiš cutenews. to je jako loše, a u drugu ruku bolje išta nego običan html.
stranica je pretrpana modulima koji ti uopće ne trebaju
shoutbox, anketa sa pitanjem sto mislite o stranici ( taka se pitanja ne postavljaju na siteu ) google ad sense samo narušava ovdje izgled, i imam feeling da si stranicu radio samo da bi preko googla zaradio.
Većina sadržaja na stranici je c/p... malo napiši svog sadržaja...
da bi stranica uspjela moraš:
-odlučit se samo za jednu temu za koju će site biti vezan
-promjenit design i napraviti sve po web 2.0 standardima
-napraviti vlastiti php program ili bar preuredit joomlu ili nešta slično
-maknuti prvih godinu dana sve moguće oglašivače
-ne očekivat uspjeh stranice
-promjeniti naziv stranice
-promjeniti domenu stranice
Nista posebno, mijenjaj skoro sve na njoj da bi bila bolja i kao sto kaze krumpirko odluci se za jednu temu...
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
OK, THX ali zakaj baš moram naslov i domenu? NE bi još joomlu jel može e107 ili php nuke?
kako si došo do ove domene ".com" jel išta plaćaš.ja imam svoju stranicu al mi je domena "co.nr".Vrati na PM.
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
logo bi trebao izgledati bolje, uostalom to je free template sa zymic.com
Svaka čast na trudu, malo poradi još na njoj i bit će ok![]()
šta kažete sada?![]()
prevelik onaj logo, kako god to vec zvao..
logo skreši za pola
zakaj![]()
e107 je po meni jako loš cms. Od svih, joomla ti je najbolja.
Stranice rađene u joomlu izgledaju profesionalno.
Ovaj template je užas. ono -1 bi dao ocjenu.
banner je oooogroman.
nikad , al ama baš nikad nemoj raditi portal za sebe nego za druge.
Suočimo se sa stvarnošću.
Template si pokupio od nekoga, znači design nije tvoj.
Design se totalno ne uklapa sadržajno u web stranicu.
Banner je stvarno pre velik, jer večina ljudi koji će posjećivati tvoju web stranicu će to raditi zbog sadržaja a ne zbog dizajna koji misle da je tvoj.
Ovaj design ih može samo odbiti.
maximalnu veličinu benera evo npr pogledaj na mojoj stranici ( login.parkour.hr )
ili extremno velik a opet kompaktan na www.parkour.hr - unlogic ova stranica.
definitivno trebate nešta sasvim jednostavno za portale.
veliki banneri, veliki kontrasti boja apsolutno nisu IN niti idu zajedno.
kad praviš design, onda odaberi jednu boju i samo pravi nijanse tih boja, eventualno dvije boje i njihove nijanse.
sve ostalo će izgledat kao KIRBAJ.
jedno 30 sati učenja photoshopa bi ti bilo od pomoći. Svaka slika mora biti profesionalno urađena i lijepo zaobljena.
a ovo što je sad ( kako izgleda ) ja mogu u paintu napraviti. ajme.
i da, miči sve adse sa strane, to ti nis ne pomaze. samo narušava izgled
Stvarno prevelik banner, odrezi ga od vrha do pocetka glave i onda bi treblo biti ok...
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
aha. thx ali to ne bi trebo biti portal
WOOW! Joomla je baš suuuper! Čim sam je instalirao problem.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kako da instaliram template u joomli
Zadnji uredio Dario1 : 29-03-2007 u 18:44
moraš imati server koji nije u safe modu, dakle javi se administratoru i reci da isključi php safe mode on.
tada bi mogao imati permission za uploadanje sveg i svacega te instaliranje
ali design mozes samo ovako staviti pod templates i odabrat ga u admin sekciji
Da ok uspio sam. Evo napravio sam u joomli ali nisam dovršio, kakvi su sada komentari
puno bolje... josh da nadjesh neki dizajn koji ti se slaže s temom web strane... mila majka
Nokia-5110.3310.3510.6070.6230.6260.6230i.6280.8910.8310 ..Motorola-v3.v3i.k1..LG-ke800..Samsung-s5230.d600.e900.u600.u900.i900 Omnia..HTC-Wilidfire..Ericsson-a1018s.t29s.. SonyEricsson-t310.v610.s500.k750.j300..BlackBerry-8310 Curve..Siemens-S65
neću ocjenjivat dizajn, to prepuštam pametnijima
ali mi se sadržaj dosta sviđa.. i imaš jedan problem.. nešto sa slikama, ne prikazuju se na stranici nego link i okolo kodovi..
Ja imam feeling da ti nisi pravio taj dizajn, odnosno da sam negdje već vidio identičnu stvar...
joomla!
http://www.crojoomla.com/index.php?o...tpage&Itemid=1
templates joomla
http://66.249.93.104/translate_c?hl=...language_tools
components
http://www.joomlahacks.com/joomla/co...0,0,0,0,5,0,6/
uživaj![]()
svaka cast na trudu
Bookmarks