e tak i meni,i nekad skroz zasteka i onda stisnem ctrl+alt+del->end proses(win explorer) i onda new task(win explorer) ili restart
jel moze neko uploadat explorer.exe(c:/windows/explorer.exe (0.98mb)) kome radi pa da probamo
Imam jedan problem. Windows explorer mi se refresha kad nesto radim s fileovima. Npr nesto oznacim sa CTRL + klik na dokumente i odjednom se on sam refresha i "odznace" mi se ti fileovi. Kao da ja stisnem F5. Znam da mi se nije to prije dogadalo, a stavio sam nove verzije programa, i probao deinstalirati jedan po jedan ali ne mogu naci koji je (ako je problem u programima). Nekad se i desktop cijeli refresha, ikone postanu onako bijele i onda se kao ponovo "ucitavaju". Pomagajte ako znate u cemu je problem, ovo dosta zivcira. Nije neki sypware, virus jel sam preskenirao cijeli komp, a i windowsi su novi stavljeni
iPhone 5s 16 GB
e tak i meni,i nekad skroz zasteka i onda stisnem ctrl+alt+del->end proses(win explorer) i onda new task(win explorer) ili restart
jel moze neko uploadat explorer.exe(c:/windows/explorer.exe (0.98mb)) kome radi pa da probamo
ma meni radi, nema problema sa explorerom, nego samo kao da sam stisce F5 tipku
iPhone 5s 16 GB
probaj napravit reinstalaciju bez formatiranja...dakle repair...al ne onaj prvi koji ti s enudi nego drugi.... to obično sve riješi i sve ti ostane kako je bilo...
After all...
ono kad ucitam cd sa winxp na pocetu? pa ima repair i make new fresh winxp (tako nesto, ne znam napamet)?
iPhone 5s 16 GB
nemoj ici make new nego kolko se ja sječam ima prvo se nudi Repair by nešto console.... i onda stisnes samo setup xp i kasnije nudi to repair i make fresh copy...pa tu repairaj
After all...
OK, probat cu. a hoce mi onda izbrisati sve progame? nisam nikad isao na to, uvijek sam formatirao
a stvar se poboljsala (jos testiram) otkad sam maknuo Alcohol 120
iPhone 5s 16 GB
evo linka za explorer
http://rapidshare.com/files/22377984/explorer.exe
mozda, ne znam. ali ipak mi jos se to dogadamakar nemam vise alcohol. jucer sam formatirao hard i primjetio da odmah sa cistim win se dogada isto (instalirao sam samo od maticne sve drivere). sad, mozda je problem u tome ili nesto u HW
iPhone 5s 16 GB
ja sam stavio dominik-ov win explorer i makno 120% i jos se nijenom nije refresho ili zasteko
Bookmarks