najjeftinije ti je vip, on daje besplatno RTL, ali ne cjeli dan![]()
Posto je nokia n73 3g,pretpostavljam da se programi na tv-u mogu gledati i na njoj.Sad bi molio da mi neko pojasni kako da sve to namjestim i preporuci najjeftiniju soluciju.![]()
najjeftinije ti je vip, on daje besplatno RTL, ali ne cjeli dan![]()
a je***a ja sam na t-mobileu
Zadnji uredio Ico : 22-03-2007 u 09:36 Razlog: Psovanje
Nisam siguran da t-mobile ima tu funkciju jer ne surfam kod njih jer su užasno skupi. Na vip-u je rtl besplatan a recimo CNN, Eurosport... platiš 3,91 kn i gledaš do kad želiš. U vip-u ti je najeftinija solucija.
A kako da podesim svoju n73, da mogu gledati preko vip-a RTL, i CNN i Eurosport.
Old school: Siemens M35, Motorola V500@V600, Nokia 7250, Motorola A925, SE P900, SE T610, Motorola MPX200, Motorola MPX220, Motorola V3 Black
Now: MDA Compact@i-Mate Rom 1Gb MMC
Prvo se probaj spojit na Vodafon portal i nać RTL i probat gledat. Ako ti neće trebaš si naštimat postavke RealPlayer-a. Uđeš u njega odabereš opcije - postavke. Odeš na spajanje pa na Proxy i staviš NE na (Koristi Proxy), pod mreža bi ti trebalo već sve bit naštimano, prilikom postavki koje si dobio od VIP-a za VIP.gprs.
Mislim dabi ti trebalo tako radit.
Zadana pristupna točka: VIP.gprs
Vrijeme na vezi: neograničeno
Najspopriji UDP ulaz: 6970
Najbrži UDP ulaz: 32000
Prvo tu informaciju potražiš na web stranici davatelja mobilne usluge i http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=9135361
Najbolje je poslat one sa desne strane u Automatske postavke.
jedno pitanje sta nebi to mogli svi mobiteli koji imaju edge ? ili se varam ?
dali moze ko tocno rec kolike su cijene na t-mobileu.
Za gledanje uživo TV kao štoj je RTL na Vodafon portalu, moraju biti 3G mobiteli.
Točno za što ili općenito. Imaš tu pa potražiš: http://www.t-mobile.hr/1/10-10-10-00-00.asp
Zadnji uredio Ico : 23-03-2007 u 08:19
dali je to moguce onda gledati i na n80? jedini bed je to sto je mob kodiran na t/mobile...
nema vece face od Isusa
e ja da nas narikto sve na n73 preko vipa da gledam rtl i kaze mi da podrucje nije prekriveno umts mrezom ******.
može li se priko tele2?
Ne može se priko tele2 samo vip.može li se priko tele2?
ma to ti je bezveze, trosi bateriju ko blesavo i puno para. pozz
"Tko pocne trcati za srecom, uvidjet ce da ona od njega bjezi." - H.E.Fosdick
Ja sam mislio da je tema vezana za novu nadopunu softvera
MOBILNI TV
Može li netko reći zašto aparat traži BT konekciju?
Ima li neki nadodatak hardverski na aparat?
Koja fora je sada to!
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
e koliko traje to promotivno razdoblje dok je rtl besplatan? i koliko se bude naplaćivalo to? i sta sve imaju u ponudi .. rtl, cnn i eurosport?
http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=10351397&idnews=309955
odem na taj link i ni prek kompa, a ni prek moba mi nema nikakvog linka da si izaberem rtl ili nešto slično![]()
Zadnji uredio Ico : 26-05-2008 u 21:20 Razlog: spojeni postovi
rtl na vipu je vec dosta dugo besplatan ali u odredeno vrijeme.da bi koristio tu uslugu,moras prebacit mrezu na 3g i imat signal.a sad mislim da je to vise za foliranje,nego sta koristi imas od toga.jer nije bas da se vidi nesto bajno,a ovisi ti i o vezi,jer ak je signal slab,slika dosta kasni.
sorry ak gluposti pitam, ali mi je sve skupa od moba pa do takvih stvari novo .. pa ako mi mozes laički objasniti . kako da prebacim taj signal i gdje da odem .. na koji link .. jesu samo ta 3 programa u ponudi .. ?
odes na postavke-telefon-mreza-rad s mrezom i odaberes umts...
sta se tice programa...iskreno neznam dal su sta dodali,jer dosta dugo nisam gledao.i neznam gdje ces imat umts signal dovoljno dobar da vidis normalno i cujes.u svim vecim gradovima ces ga sigurno imat.
http://europe.nokia.com/A4787322
moze se gledati tv na n73, ali nazalost ne u hr
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
a ljudi moji.moze se puno toga,al ne u hrvatskoj :-) to vam treba bit jasno da mobiteli koje mi koristimo,iskoristavamo samo mali dio mogucnosti...puno toga se nemoze kod nas
hvala, istinu zboriš
odem na live.vip.hr i prebacio sam signal i tamo odaberem video usluge i samo pise o tome, ali nigdje nema linka ili neceg da se spojim .. :S
Zadnji uredio Ico : 26-05-2008 u 22:23 Razlog: spojeni postovi. opet
Bookmarks