Ako su ti tagovi ispravno upisani (to možeš vidjeti u Propertiesima mp3ce) i ako player uopće ima mogućnost prikaza više podataka iz tagova,onda bi ih trebao prikazivati. Koji player uopće imaš?
evo šta mene zanima, ide3 tagovi i mp3 player, meni player prikazuje samo naslov pisme, a jel se može kako srediti da pokazuje i izvođače
Ako su ti tagovi ispravno upisani (to možeš vidjeti u Propertiesima mp3ce) i ako player uopće ima mogućnost prikaza više podataka iz tagova,onda bi ih trebao prikazivati. Koji player uopće imaš?
ma jesu, tagovi su ispravno upisani u mp3cama na kompu, ali moj player(vmax speed player) kad pribacim pismu složi ih po abecedi i kada svira, prikazuje samo naslov pjesme a ne i izvođača
Najbolji program za to je Abander TagControl.Osim svih mogućih vrsta tagova(naziv,autor,godina,album,ranking,redno br.pjesme,comment)možeš ubacivati i album art-ove i to po par slika,da ti se vrte dok ti svira pjesma(naravno ako ti mo3 to omogućuje).
Potraži na netu...ja ga dosta teško našao..a posebno patch za njega.
->imao sam i ja neki lijevi tag editor(sve unesem)..a prikazuje nešto deseto.
kad svako preporuča svoj ja preporučam media monkey![]()
angels might have been eaten.
Koristim mp3tag - malen,brz,freeware,jedino što još nisam skužio gdje se stavlja album art pa to moram raditi u iTunesima
a taj Abander TagControl npr, nekom albumu od 20 pisama, istog autora jel moram upisivati za svaki track posebno ili mogu više odjedanput
Ne moraš..kada upišeš on ostaje u memoriji(samo klikni mišem na rubriku npr.artists i otvori ti se padajući izbornik prijašnjih unosa).
da, skužila sam to, ali mene nešto drugo zanima
npr. imam jedan album, označim sve pisme i sad jel se može upisati izvođač samo na jedno misto a on automatski ispiše za sve ostale pisme
ili jel se može skinit s interneta informacije pa da ih on unede u id2 tagove ili kako već
btw, kako ubaciti sliku, jel može više slika?
Zadnji uredio daisy : 07-04-2007 u 19:49
neznam kako to Abander TagControl radi no Media Monkey može prilično lagano napraviti ove radnje koje si opisala,..tagove skida sa neta (imaš na odabir..npr amazon)..uz tagove skida i album art (znači cover albuma uz koji može stajati još slika no jedna mora biti odabrana kao primarna)
angels might have been eaten.
Bookmarks