...e sad - može li biti brandiran (zaključan) ili ne...
evo treba mi neki mob za gore navedenu cijenu i obavezno iz dućana(novo)
tnx na savjetima
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 27-03-2007 u 00:10
...e sad - može li biti brandiran (zaključan) ili ne...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
samsung e250, 850 kn, original kao u ducanu, stovise ak si iz zg mozemo zajedno u vip ducan jer ga mogu dobiti za povoljnu lovu....
e sad kad bi uspio jos skupit 200kn i kupit k750 to bi ti bilo najbolje
Kupuješ li mob uz pretplatnički ugovor,prepaid paket ili "slobodnog" kod nekog od distributera? Cijene u ova 3 slučaja variraju,i za 1000kn na pretplatu npr možeš dobiti sasvim solidan mob,a ako kupuješ slobodan uređaj,onda si limitiran na ajmo reći entry-level modele. Znači,kako kupuješ uređaj?
u običnom dućanu,bez pretplate i paketa...po mogućnosti da podržava tmobile kartice,ako ne nema veze,da se može odblokirat
mozda da radije pogledas nekaj malo rabljeno, a opet s garancijom iz ducjana... mozes dobiti puno bolji telefon
IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN DO IT..... LIFE IS LIKE A BOX OF CHOCOLATE ....
trebalo baš iz dućana! jer ga stara može dobit besplatno kao poslovni i mora neš izabrat...
nemam pojma za polovno,al mene sad baš zanima iz dućana
uzmes nesto preko oglasnika novo...npr za 800-900 kn mozes dobiti novi(zapakirani) k610...
kaze covjek da mora iz ducjana... neznam kaj da savjetujem
IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN DO IT..... LIFE IS LIKE A BOX OF CHOCOLATE ....
Nokia 6085 ... Hgspot - 1300 kn
Vipme komplet SE Z550i ... Hgspot - 1200 kn
pa ljudi jel vi znate citati?covjek kaze da treba iz ducana jer moze dobit besplatno mob do 1000kn u poslovnoj tarifi,zato nista od oglasnika.
Evo što sam iskopao (cijene su od ovlaštenih distributera,manji dućani su možda par desetaka kn skuplji):
Nokia
1112
1600
2310
2610
6020
6021
6030
6060
6070
6080
Sony Ericsson
J220i
J300i
K300i
Motorola
L2
Benq Siemens
S68
LG
B2050
Cijene i linkove nisam naveo jer ne znam gdje ćeš kupovati,ali nijedan od ovih telefona u slobodnoj prodaji ne bi smio preći nekih 1100-1200kn. Ako bi ga ipak uzeo kod nekog operatera,lista se dosta širi
uzmi najbolje sony ericsson k510.....
k510 je dobar izbor.ima sve sto treba prosjecnom korisniku.
gledam i od svih ovih mi je k510 najbolji
nema boljeg od k510 a ima dosta fukcija.
uf, a zar mora bit bas do 1000kn il se moze nazicat neki k750 il tak mislim da nije mnogo vise,oko 1200 u vipu jel, il mora bit t-mobile il? inace od ovih jeftinijih je izgleda i najbolji k510, il mozda bs c81, neznam koja je cijena i di uzimas
bio nekad oglas...
...pošto je došlo do promjene - otvorena je nova tema NOVO - mob za oko 2000kn (iz dućana)
......
Bookmarks