Pa stari navedi tocno sto si pitao da vidimo, ne zelim nista pisati za/protiv nekoga dok ne vidim o cemu je rijec...![]()
Žalim se na ovu temu: http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=38328
ja kada sam nesto bio pitao u vezi moderatora, skoro pa ban nisam spusio, i tema je odma zatvorena i izbrisana!!!!
Pa stari navedi tocno sto si pitao da vidimo, ne zelim nista pisati za/protiv nekoga dok ne vidim o cemu je rijec...![]()
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
@ prof.Immortalis
Potpisujem
Zadnji uredio KaKaV NeReD : 21-03-2007 u 14:04
dobar grah daleko se čuje
hmmm...zašto nitko od moderatora nije onda reagirao odmah???
ne mislim da sam pogriješila,ja nisam komentirala modove,već otvorila temu s konkretnim pitanjem. Nikoga u temi nisam vrijeđala.Šljaka je sudjelovao,mislim da bi on da je smatrao išta tamo neprimjerenim,odmah zaustavio raspravu.
Proof...u čemu je problem??????
Inače se pokušavam držati što je dalje od ovakvih rasprava... Ali mislim da ću ovaj put morat nešto napisati...
OK, možda tema koju je jana otvorila nije u tamo di bi trebala biti (Mobil # Forum # Obavijesti), ali Jana je pitala kako to da ni jedna cura nije mod, a nije komentirala niti u jednom trenutku rad moderatora/superm-moderatora/admina...
A bogme nisu ni ostali članovi tamo komentirali rad "vođa foruma"...
A koliko se sjećam, tj koliko sam vidio, prof.Immortalis, ti si popio ban zato zato što si komentirao rad "vođa foruma", vrijeđao dotične i k svemu tome još i bio vulgaran...
Tako da mislim da tvoj razlog i nije baš na nekim "čvrstim temeljima" (bar po meni)... A i Jana je sama rekla, i neki super-modovi/admini su sudjelovali u toj temi, tako da su ju mogli zatovriti...
A kad smo već kod te teme, zamolio bih nekog od modova u tom dijelu foruma da ju prebaci u za to odgovarajući dio foruma... (naravno ako hoće)
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Ico je sve lijepo objasnio. Jana nije komentirala rad moderatora.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
da ali se ni priedlozi za nove moderatore ne otvaraju u chataonici.
e odi plakati u kut....
da si imao normalnu temu sa argumentiranim stavkama sigurno nebi bila zatvorena...
Ako se ne varam, nitko nije ni predložio novog moderatora... tako da ni to pravilo nije prekršeno...
Ako je tko to napravio, onda je to bila šala...
jedino se nešto spominjala mala, ali od nje nije bilo ni glasa, tako da sumnjam da je i ona to ozbiljno shvatila...
Jer da su htjeli predložiti nekog moderatora, onda bi vjerojatno i naslov bio drugačiji, i onda bi to bila sasvim druga tema...
Nadam se da nećete moje postove krivo shvatiti...
Ne branim nikog niti ikoga napadam... Samo sam čitao postove u toj temi, i pokušao naći "razloge" koje je prof.Immortalis naveo...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
A iskreno, men se čini da je tema ok i na pravom mjestu. Mislim, nit je to neka kritika moderatora nit vodstva nit išta takvo. Jednostavna raspravica zašt nema žena-moderatora. Men izgleda više u revijalnom neg u nekom ozbiljnom stilu (da bi se premještala među ozbiljne rasprave tog tipa).
Kupujem minsko polje za ugodne šetnje s punicom.
koja tužibaba nemres vjerovat...
Potrubi ak ti se sviđa moj avatar
Na žalost, imam osjećaj da na ovom forumu više nitko ne smije ni pomisliti nešto što bi se moglo protumačiti kao da kritizira nekog moderatora. Mislim...pa niste ni vi svemogući niti ste popili svu pamet svijeta (ispričavam se na ovakvom "vulgarnom" izrazu) i mogli bi koji put priznati da ste pogriješili.
Često tu dolazim, ali sad sve više vidim teme: kazna, žalba na kaznu ili sl.
Pa trebali bi biti sretni što imate ovoliki broj aktivnih forumaša, a kada netko nešto napiše gdje tome nije mjesto, možete jednostavno izbrisati ili promijeniti post jer ipak zato ste tu!!! Mislim da nije u redu da se za svaku sitnicu daju banovi, al ok, ako to je vaše pravo....
eto, toliko od mene....
ps-znam, sad ćete sigurno napisati da priznajete svoje pogreške tako da koji put smanjite banove na manji broj dana, al opet...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
joj daj molim te, duze sam tu na forumu od tebe, i sad si mi se ti tu nasao pametariti, imam oko 2 godine staza, i valjda znam sta se dogadjalo u te dvije godine, i kada sam otvorio temu, i sta je bilo u njoj.
pitao sam nesto vezano za moderatore, necu reci sta, sjetite se sami, i sada kada je jana slicno pitanje postavila, i TO U CHATAONICI!!!!!!!, a ja sam bio postavio u MFO, tema je bila prvo zatvorena, pa nakon par sati izbrisana..
@nered--> sta bi ovaj tvoj post trebao znaciti? Mislim prvi post u ovoj temi, sto si napisao?
nista posebno. slao sam sa moba pa se zbrckalo.
uglavnom slazem se s tobom. Meni tema nije za chataonicu.
...sad ću ti ja isto reći - prestani...čemu toliko rasprava a NISI U PRAVU...
...tema je bila - "Pitanje vezano za lokacije moderatora" i dobro ti znaš o čemu se tu radilo... nije ni približno o onome o čemu se raspravlja u temi koju je "jana" otvorila...
...stoga prestani, a ovu temu molim vas zaključajte...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Vidim da ovdje uvjek moderatori MORAJU biti u pravu.. pa stoga.. bas me briga..
meni zaista žao ako sam pogriješila.,nije mi to bila namjera...i mislim da nema potrebe da se više oko toga navlačimo...
Sad vec stvarno nalazis glupe razloge. Mislim, sad je Janu branio Sljaka koji jako malo ulazi uopce u chataonu, a Nered je koliko vidim stao na tvoju stranu. Uostalom, ja sam skoro popusila ban od moderatora s kojim sam si bila dobra (mozda zato jer nemam sise)...So, chill out.
Since youre gone there is an empty space, since youre gone the world is not the same...
alo niste djeca da se svadate oko gluposti,sto se mene tice bas me briga ali stvarno ovo nije normalno kake se teme otvaraju na jednom ozbiljnom forumu.
Bookmarks