ali auto je predobar i poseban i jednostavno mrak...strava...
ali auto je predobar i poseban i jednostavno mrak...strava...
kaj nisi gledao na rtl-u koleđicom po svijetu![]()
čak i albanci znaju što je mercedes![]()
![]()
R-klasa? Meni je bila pregadna sve do trenutka dok se nisam vozio u njoj, a onda tek kad sam ja vozio. Boleština. Smog dobro kaže; ja mu manu nisam našao. Sport-tourer klasa mi je prihvatljivija od SUVova; podsjeća me na čistokrvne GranTourer-aute (u biti je stvarno namijenjena putovanju 4 osobe u stilu i sa kompletnom prtljagom); onaj treći red uopće ne računam u relaciju. To mi je automobil sa više stila od C klase.
But that´s just me![]()
Pa da sada sve..hebga svako ima svoj ukus ali meni je C klasa pogotovo ovaj pre dobar
![]()
slažem se...baš je fensi...
2 player: imaš pravo; ja bih radije 500+ ks u ovome![]()
![]()
a cuj sada cls je nesto treceto mi jeste naj mercedes ali bas taj koji si ti stavio, bodykit i spojleri neidu na taj auto nikako... obicni cls 55 bio sasvim dovoljno
za 9 godina ga budem uzeo na lease
It's nice to be important, but it's more important to be nice
2 player: ma obični CLS 55 AMG ili (barem) Brabus CLS V12 Rockethehehe Stavio sam ovoga jer je jedini bijeli kojeg sam našao..
BTW: kad smo već kod automobila, da obavijestim one koje žele, a da ne otvaram obavijest..
http://molydon.hr/default.aspx
K/N filteri na rasprodaji. Tko zna što je to, ne treba trošiti riječi..
pa da to i kazem obicni cls 55 amg... radje bih uzeo toga nego brabusa raketu, gledao sam klarksona kada su testirali SL sa istim motorom V12 twinturbo... kaze previse je to snage i kaze da je sl amg 55 boji od tog brabusa... imas taj test u novoj sezoni neznam koja epizoda... probaj trazit na youtube ak te zanima
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Ontopic
Za autora teme: kupnja nije loša, iako su po meni pravi mercedesi ovi: e/s/sl/cl/cls... Dakle, svi oni koji vrijede najmanje 65000 eura (novi).
BTW, ne priznajem mercedese koji imaju motor slabiji od 170/180 konja. To je moj način razmišljanja i nemoj se obazirati na ono što sam napisao.
BTW, je li ga tvoj stari kupuje sa automatic mjenjačem?
Mobile Review Forum- ako želite znati sve o najnovijim hi-tech gadgetima. Obnovljen, bolje organiziran i još zanimljiviji! :) http://forum2.mobile-review.com/index.php
Naravno da je automatik JER koliko god obožavao merc, moram priznati da NIKAD nisu uspjeli napraviti pošten manualni mjenjač.. Da ne govorim da na SL 600 (w129) i drugim V12 modelima nikad nije niti bilo opcije isporuke manualnog zbog okretnog momenta motora koji bi ga smrvio; odnosno - nisu dopuštali da vozač uništava motor nestručnim rukovanjem manualnim mjenjačem, već su sve prepuštali automatici. Zato i traju po milijun kilometara bez servisa.![]()
7G-tronic je nešto drugo
![]()
posebno mi se svida sa ovom old-style znackom okomito na grillu ...
mislim da to ima samo u avantgard opremi.
respect.
podsjeca me na onaj stari SEC malo s tim.
@autor a kupi ga , odnosno daj tatici zeleno svjetlo ,to ti je pravo auto, ak ne valja prodat ces zemljaku nekom bar takvih ima kod nas
sto se mene tice , prakticki bazni 320d bi bio bolji izbor (mislim , agresivniji mi je) , al za stariju neku osobu je c klasa bolja mislim.
Potrubi ak ti se sviđa moj avatar
moja omiljena
![]()
Isusatiboga pa gdje ja živim!!!
Ovi vamo laprdaju o mecama a ja sretan sa svojim polovnim Megane.
WTFE
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
:? Ne kvari nam maštu![]()
George Eliot
A puno je, al maštanje ne košta ništa![]()
George Eliot
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Zabrijali ste malo..
Bookmarks